Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws

    Vers fruit uit eigen tuin

    De boomgaard hangt alweer vol met sappige appels, peren en heerlijke pruimen, die in september door ons zelf worden geplukt. Van de de appels maken wij onze eigen overheerlijke Overhorn appelsap. We rijden ieder jaar zo’n 600 kilo appels naar de Betuwe en daar worden de appels schoongespoeld, geperst en het sap wordt kort verhit. We rijden dan terug met ruim 100 pakken appelsap van 5 liter, die pakken zijn 2 jaar houdbaar en eerlijk gezegd, we redden het net, want er staat altijd een pak open in de B&B keuken, waar gasten vrij-uit van kunnen tappen. Ook de bezoekers van onze zaal stellen het erg op prijs als er een pak voor ze wordt neergezet. Van de pruimen maken wij pruimentaart voor onze gasten. Het overheerlijke recept is gebaseerd op amandelmeel, erg gezond huisgemaakt lekkers voor bij de koffie. Ook maken wij van de verse bramen, frambozen en pruimen de lekkerste jam. Én, we hebben ieder jaar  veel walnoten van de bomen.