Sfeervol vergaderen en borrelen

Uw enthousiasme over Boerenhofstede de Overhorn delen?

Vul dan vooral hieronder het formulier in en zie uw bericht in het gastenboek terugkomen.
Wij streven ernaar alles perfect in orde te hebben, als we de reviews mogen geloven, lukt dat aardig. Mocht u tips voor ons hebben hoe wij uw volgend verblijf nog beter kunnen maken dan zien wij uw reactie ook graag tegemoet.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
Lianne Luijks schreef op 20 maart 2017
WAT EEN WARM WELKOM BIJ BOERENHOFSTEDE DE OVERHORN

Mijn netwerkgroep (BNI - Business Network International) kreeg op woensdagavond te horen dat we de volgende ochtend niet meer welkom waren op onze vaste locatie. Daar sta je dan, zonder spullen.

Niet getreurd, al die volgende ochtend konden alle 35 man/vrouw terecht bij Irene Rol. We werden er zeer gastvrij ontvangen en met een overheerlijk ontbijt verrast. Sterker nog, ze hadden zelfs met mijn dieetwensen (koolhydraatvrij) rekening kunnen houden. Ik was helemaal blij: zo landelijk, zo puur, zoveel hout, zo'n mooie rustige sfeer. Om vanuit mijn praktijk te spreken: alle 5 elementen - water, vuur, aarde, lucht en hout - zijn er aanwezig. Zelfs aan onze mannen wordt gedacht: zij kunnen buiten roken; met zicht op de schaapjes, de kippen en de IJslandse paarden.

Ik wil Irene Rol en haar medewerkers graag bedanken voor hun warme onthaal. Wat een geweldige gastvrouwen! Ik kan iedereen die een unieke, authentieke plek zoekt Boerenhofstede de Overhorn’ van harte aanbevelen. Voor vergaderen en overnachten!

Mede namens de leden en bezoekers van BNI WAUW! in Weesp,
Lianne Luijks
... Wissel deze metabox.