Aan de voorzijde van het zomerhuis van de Boerenhofstede bevindt zich deze vergaderruimte en/of subzaal. Vanuit de ramen ziet u de zij- en voortuin met als klapper het uitzicht op de Vecht en fort Uitermeer. Ee inspirerende omgeving voor uw bijeenkomst!  Een heerlijke ruimte om, buiten de hectiek van het eigen bedrijf, rustig te vergaderen of te brainstormen. Al vele bedrijven (groot en klein) gingen u voor.

De zaal beschikt over een kabelinternetaansluiting en wifi. Gebruik van scherm en beamer kan, maar is hier minder ideaal. De ruimte is geschikt voor maximaal 8 personen aan een half-ovale tafel.

Qua catering kunt u met ons veel kanten op. Lekkernijen als muffins, cakejes, appeltaart, dadeltaart of meer op de gezonde toer zoals een smootie, fruitspies of rauwkost, onze gastvrouw maakt het allemaal zelf. Evenals het uitgebreide lunchbuffet. We serveren zoveel mogelijk biologische producten. En vergeet die overheerlijke hapjes bij de borrel niet, die mogen er zijn!

Ter onspanning bestaat de mogelijkheid om na de uitgebreide, huisgemaakte lunch een mooie wandeling te maken over het laarzenpad van het Naardermeer, of langs de Vecht en Fort Uitermeer. Bij mooi weer is het ook goed toeven op het terrasmeubilair in de zijtuin waar u op uitkijkt.

Op het terrein is gratis parkeergelegenheid en er is plaats voor circa 20 auto’s.

Bekijk hier onze tarieven en annuleringsvoorwaarden.