Reserveer online

Zomerzaal 4-16 personen

Zomerzaal

Authentieke vergaderzaal met karakter

Aan de achterzijde van het zomerhuis van de Boerenhofstede bevindt zich de vergaderruimte die uitkijkt over het terras, natuurgebied het Naardermeer en de paardenwei. Deze ruimte ademt de rustieke sfeer van weleer uit, maar is geheel aangepast aan de moderne eisen waaraan een vergaderruimte moet voldoen. Een heerlijke ruimte om, buiten de hectiek van het eigen bedrijf, rustig te vergaderen of een training te verzorgen. Al vele bedrijven (groot en klein) gingen u voor. 

De vergaderruimte heeft authentieke boogspanten en is ingericht met comfortabele Lloyd Loom stoelen en robuuste houten tafels. De zaal beschikt over een kabelinternetaansluiting en wifi. Gebruik van scherm en beamer behoort ook tot de mogelijkheden. Nieuw in 2020 is een overdekt terras waardoor uw deelnemers ook bij wat minder weer toch naar buiten kunnen. 

Qua catering kunt u met ons veel kanten op. Lekkernijen als muffins, cakejes, appeltaart, dadeltaart of meer op de gezonde toer zoals een smoothie, fruitspies of rauwkost, onze kokkin maakt het allemaal zelf evenals het uitgebreide lunchbuffet. En vergeet de overheerlijke hapjes bij de borrel niet, die mogen er zijn! We serveren zoveel mogelijk biologische producten. 

 

Ter ontspanning bestaat de mogelijkheid om na de uitgebreide, huisgemaakte lunch een mooie wandeling te maken over het laarzenpad van het Naardermeer, of een kleiner rondje langs de Vecht en Fort Uitermeer. Bij mooi weer is het ook goed toeven op het ruime terras achter de boerderij. De openslaande tuindeuren van de vergaderzaal staan dan ook lekker open. Blijft u nog even voor de borrel?

 

Op het terrein is gratis parkeergelegenheid en er is plaats voor circa 20 auto’s.

Workshops en trainingen

 

De zaal kan exclusief gereserveerd worden en biedt veel ruimte en privacy voor verschillende doeleinden en workshops;

  • Teamontwikkeling
  • Vitaliteit
  • Leiderschap
  • IJsbad
  • Vegan
  • Yogaruimte
  • Vergaderen
  • Teambuilding sessies

Bekijk hier alle workshops en trainingen!