Sfeer, gezelligheid en comfort zijn kenmerkend voor Boerenhofstede de Overhorn. Een plek waar persoonlijke aandacht centraal staat, elke dag opnieuw. 

En daar zorgt ons fijne team 24/7 voor. Zij staan paraat voor de vroege ontbijtjes in de ochtend en de aankomsten einde dag in onze Bed & Breakfast. Er is altijd iemand aanwezig om u persoonlijk in te checken, een praatje te maken en de weg te wijzen. 
Onze gastvrouw zorgt ervoor dat het gezelschap in de vergaderzaal in de watten wordt gelegd en het hun aan niets ontbreekt.    

Lees ons gastenboek wat gasten over ons schrijven na hun verblijf bij ons. 

Zo schreef Lianne Luijks na een meeting in onze vergaderzaal:

"Wat een warm welkom bij Boerenhofstede de Overhorn. Mijn netwerkgroep (BNI - Business Network International) kreeg op woensdagavond te horen dat we de volgende ochtend niet meer welkom waren op onze vaste locatie. Daar sta je dan, zonder spullen. Niet getreurd, al die volgende ochtend konden alle 35 man/vrouw terecht bij Irene Rol. We werden er zeer gastvrij ontvangen en met een overheerlijk ontbijt verrast. Sterker nog, ze hadden zelfs met mijn dieetwensen (koolhydraatvrij) rekening kunnen houden. Ik was helemaal blij: zo landelijk, zo puur, zoveel hout, zo'n mooie rustige sfeer. Om vanuit mijn praktijk te spreken: alle 5 elementen - water, vuur, aarde, lucht en hout - zijn er aanwezig. Zelfs aan onze mannen wordt gedacht: zij kunnen buiten roken; met zicht op de schaapjes, de kippen en de IJslandse paarden. Ik wil Irene Rol en haar medewerkers graag bedanken voor hun warme onthaal. Wat een geweldige gastvrouwen! Ik kan iedereen die een unieke, authentieke plek zoekt Boerenhofstede de Overhorn’ van harte aanbevelen. Voor vergaderen en overnachten! Mede namens de leden en bezoekers van BNI WAUW! in Weesp."