Boerenhofstede de Overhorn is een gerenoveerde boerderij uit 1886.

De hofstede ligt op een rustige, landelijke plek tussen de rivier de Vecht en de weilanden van het Naardermeer en bestaat uit een zomer- en winterhuis en een hooiberg. Gaandeweg is de boerderij opgeknapt en zijn er kamers en appartementen in gebruik genomen. In onze boerderij vindt u de originele houten balken. Maar ook een moderne flatscreen-tv met kabelzenders en gratis wifi. De kamers en appartementen zijn ingericht in een landelijke, Engelse stijl. De meeste kamers bieden uitzicht op rivier de Vecht of het Naardermeer. U kunt op ons terrein parkeren.

In de zomer van 2016 zijn de appartementen Paard en Schaap afgemaakt en per 1 maart 2020 kunt u ook logeren in het luxe beneden appartement in de Hooiberg, genaamd Vos. Deze appartementen zijn modern ingericht en appartement Paard heeft een heerlijk groot bad en vanuit uw bed heeft u een geweldig uitzicht op natuurgebied Naardermeer. Mooier wakker worden kan haast niet!

De ruime landschapstuin beschikt over meerdere terrassen met intieme zithoeken waar u kunt plaatsnemen. U kunt in de omgeving heerlijk fietsen en wandelen. Op het boerenerf van Boerenhofstede de Overhorn lopen onder andere paarden, honden, schapen, kippen en een kat rond.

Fort Uitermeer ligt op 350 meter afstand waar zich ook het restaurant Paviljoen Uit & Meer bevindt voor een heerlijke lunch of diner. Het centrum van Weesp bevindt zich op 5 km afstand, een prachtige route langs de Vecht. In het charmante stadje vindt u diverse restaurants met veel terrasjes en een leuk winkelcentrum. Het centrum van Hilversum bevindt zich op 15 minuten rijafstand en u rijdt in 20 minuten naar het hartje van Amsterdam. Met de trein is de hoofdstad ook makkelijk bereikbaar vanuit Weesp en het is ongeveer 20 minuten wandelen langs Fort Uitermeer en de Vecht naar bushalte Lage Klompweg waar bus 106 u naar station Weesp of Hilversum brengt.

Voor de bed and breakfastgasten die ontbijt reserveren, is er een uitgebreide keuze uit typisch Nederlands brood, warme broodjes, yoghurt, vers fruit en een lekker sapje.  Op elk gewenst moment tijdens uw verblijf kunt u in de keuken zelf een kopje thee of koffie zetten.

Bekijk onze kamers en appartementen