Boerenhofstede de Overhorn is een gerenoveerde boerderij uit 1886.

De hofstede ligt op een rustige, landelijke plek aan de rivier de Vecht en bestaat uit een zomer- en winterhuis en een hooiberg. Gaandeweg is de boerderij opgeknapt en zijn er kamers en appartementen in gebruik genomen. In onze boerderij vindt u de originele houten balken. Maar ook een moderne flatscreen-tv met kabelzenders en gratis wifi. De kamers en appartementen zijn ingericht in een landelijke, Engelse stijl. De meeste kamers bieden uitzicht op rivier de Vecht of het Naardermeer. U kunt op ons terrein parkeren.

In de zomer van 2016 zijn onze twee nieuwe aanwinsten afgemaakt: Appartement Paard en Schaap. Deze appartementen zijn modern ingericht en appartement Paard heeft een heerlijk groot bad en vanuit uw bed heeft u een geweldig uitzicht op natuurgebied Naardermeer. Mooier wakker worden kan haast niet!

De ruime landschapstuin beschikt over meerdere terrassen met intieme zithoeken waar u kunt plaatsnemen. U kunt in de omgeving heerlijk fietsen en wandelen. Op het boerenerf van Boerenhofstede de Overhorn lopen onder andere paarden, honden, schapen, kippen en een kat rond.

Fort Uitermeer ligt op 350 meterafstand. Het centrum van Hilversum bevindt zich op 15 minuten rijden en u rijdt in 20 minuten naar het hartje van Amsterdam. Met de trein is de hoofdstad ook makkelijk bereikbaar vanuit Weesp.

Voor de bed and breakfastgasten die ontbijt reserveren, is er een uitgebreide keuze uit typisch Nederlands brood, warme broodjes, yoghurt, vers fruit en lekker sapje.  Op elk gewenst moment tijdens uw verblijf kunt u in de keuken zelf een kopje thee of koffie zetten.

Bekijk onze kamers en appartementen