Boerenhofstede de Overhorn is een gerenoveerde boerderij uit 1886.

De hofstede ligt op een rustige, landelijke plek tussen de rivier de Vecht en de weilanden van het Naardermeer en bestaat uit een zomer- en winterhuis en een hooiberg. Gaandeweg is de boerderij opgeknapt en zijn er kamers en appartementen in gebruik genomen. In onze boerderij vindt u de originele houten balken. Maar ook een moderne flatscreen-tv met kabelzenders en gratis wifi. De kamers en appartementen zijn ingericht in een landelijke, Engelse stijl. U kunt gratis en veilig op ons terrein parkeren.

Belangrijk om te weten: wij zijn een rookvrij locatie.

De appartementen Paard en Schaap zijn gelegen in de voormalige melkveestal en hebben ieder een eigen terras voor de deur. Appartement Paard heeft een mooi groot ligbad en kijkt uit over het natuurgebied Naardermeer. De hooiberg herbergt twee luxueuze appartementen: voor 2  en 4 personen.  

De ruime landschapstuin beschikt over meerdere terrassen met intieme zithoeken en eettafels. U kunt in de omgeving heerlijk fietsen en wandelen. Op het boerenerf van Boerenhofstede de Overhorn lopen onder andere paarden, honden, schapen, kippen en een kat rond.

Fort Uitermeer ligt op 350 meter afstand waar zich ook het restaurant Paviljoen Uit & Meer bevindt voor lunch of diner. Het centrum van Weesp bevindt zich op 5 km afstand, te bereiken via een prachtige route langs de Vecht. In het charmante stadje vindt u diverse restaurants met veel terrasjes en een leuk winkelcentrum. Het centrum van Hilversum bevindt zich op 15 minuten rijafstand en u rijdt in 20 minuten naar het hartje van Amsterdam. Met de trein is de hoofdstad ook makkelijk bereikbaar vanuit Weesp en het is ongeveer 20 minuten wandelen langs Fort Uitermeer en de Vecht naar bushalte Lage Klompweg waar bus 106 u naar station Weesp of Hilversum brengt.

Voor de bed and breakfast gasten die ontbijt reserveren, is er een uitgebreide keuze uit typisch Nederlands brood, warme broodjes, lokale kazen, vleeswaren, yoghurt, vers fruit en een lekker vers sinaasappelsapje en biologisch appelsap uit eigen boomgaard. 

Bekijk onze kamers en appartementen