Na al dat gemiauw van mijn huisgenoot Gizmo, wil ik ook wel even de aandacht. Van oorsprong kom ik uit Stockholm, maar ben tweetalig opgevoed. Ik hoor vaak complimenten over mijn gespierde uiterlijk, dus ik moet wel een stoere jongen zijn. Maar zo voel ik mij niet! Ik word eerder verlegen van teveel aandacht voor mijn persoontje. Ik knuffel graag, maar alleen als ik je wat beter ken. Als rechtgeaarde Rhodesian Ridgeback lig ik het liefst op de bank en niet in zo’n ordinaire hondenmand. Ik ben, meestal, heel gehoorzaam. Maar als je graag wilt dat ik iets doe vraag het dan wel aardig. Van geschreeuw en geblaf moet ik echt niets hebben!

Op de foto ben ik nog wat jonger, en 35 kg lichter, en zit ik op het werk met mijn baasje Arnoud. Dat werk hield in dat ik de boel in ons hotel in Värmland, Zweden, in de gaten moest houden. Aangezien ik ook graag lekker lui ben, was dat echt een hondenbaan, met al die gasten.

Zoals jullie van Gizmo weten, zijn we onlangs met z’n allen verhuisd. In mijn huidige baan als hulp-beheerder bij De Overhorn heb ik het een stuk makkelijker. Ook veel aanloop, maar door de hulp van 3 soortgenoten kon ik parttime gaan werken.

Zo is er vaker tijd de vele mooie wandelpaden in de omgeving te verkennen of een duik te nemen in de Spiegelplas. Natuurlijk het liefst met Zari, mijn BFF. Zij woonde hier al, is van mijn leeftijd en een hele knappe Ridgeback bitch. Als jullie liever hebben dat ik teefje zeg is dat prima, hoor. Ik wil niet vergeleken worden met die rappers die alles er maar uitgooien op social media!

Zoeken jullie nog leuke wandelgebieden kijk dan even op DoggyDating. Ik ontmoet jullie graag daar, want op ons erf handhaven wij Ridgebacks een “Geen huisdieren toegestaan” beleid. Sorry, maar wij ‘couch potatoes’ hebben al werk genoeg hier met onze eigen beestenboel.

 

ridgeback bewaking