Hallo, hier Gizmo. Ik ben een kruising huiskat met een flink deel Noorse boskat (dat verklaart mijn volle bos haar). Geboren en getogen in Karlstad, Zweden. Onlangs heb ik 12 uur lang jankend in een reismand gezeten. Toen ik er weer uit mocht, bleek ik naar Weesp verhuisd te zijn. Dat hadden ze me wel even mogen vertellen!
Maar goed, het blijkt dus dat mijn personeel na 12 jaar als hotelier in Zweden wel toe was aan wat verandering. Dus zijn ze tegenwoordig aan de slag op de Overhorn als beheerders en gastheer/gastvrouw. En ik woon nu op een boerenhofstede/B&B/vergaderlocatie. Samen met 3 paarden, 4 honden, veel kippen en schapen. Er is ook nog een soortgenoot van me te vinden. Die laatste is wel een leuke vent trouwens, die Rits. Gelukkig is het hier ook landelijk en kan ik lekker in het natuurgebied Naardermeer rondstruinen. De honden zwemmen ook wel in de rivier de Vecht die hier voorlangs stroomt. Nou ja, daar waag ik me niet aan natuurlijk. Wonen in ‘een Hooiberg’ is een stuk luxer dan je in eerste instantie zou denken. Mijn personeel noemt het dan ook een ‘zelfvoorzienend appartement’. In de andere kamers en de appartementen Paard en Schaap mag ik niet komen; die zijn alleen voor 2-benigen en dat zijn steeds nieuwe gasten. Sommigen zie ik overigens wel vaak terug. Vanwege de rust en gulle ontbijtjes, zeggen ze.
Kortom, het bevalt me prima zo en ik nodig jullie, lezers, van harte uit om eens langs te komen, hier in Weesp. Mijn personeel zorgt voor een vriendelijke ontvangst. Wil je dus een zaal of overnachting reserveren, dan moet je Arnoud en Thelma even bellen of mailen. Vinden ze leuk.

Gizmo