Update 21 SEPTEMBER. Wij zijn open en nemen de maximale veiligheidsregels in acht.

Voor langer verblijf, van minimaal één maand hebben wij onze appartementen beschikbaar, allemaal met eigen opgang en voldoende ruimte.  Contactloos verblijf is hier gegarandeerd.

Centraal gelegen

Net buiten Weesp, aan de rivier de Vecht ligt Boerenhofstede de Overhorn. Op zoek naar ruimte, rust en privacy? Gasten waarderen de locatie vanwege de korte afstand van Amsterdam, Almere en Hilversum. De accommodatie biedt privéparkeergelegenheid, heeft een ruim erf en meerdere terrassen. Hier kan je makkelijk afstand bewaren!

Corona tijd

In deze lastige periode bieden we onze appartementen voor een lagere prijs. Bijvoorbeeld voor mensen werkzaam in de zorg of vitale beroepen, om dicht bij hun werk te kunnen verblijven. Maar ook voor mensen die op zoek zijn naar een tijdelijke woning vanwege privé-of familieomstandigheden, of verkoop huis.

Voel je thuis

De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, en volledig ingericht voor een lekker thuis-gevoel. Onze full-service bestaat uit schoonmaak, gebruik van wasmachine en droger, handdoeken en linnengoed. Verschillend in grootte, doch allemaal met een fijne zithoek, eigen badkamer en keuken, en bovenal een geweldig uitzicht. Verschillende mogelijkheden voor 1 tot 2 personen. 

Interesse?

Mail naar info@overhorn of bel Irene: +31 (0)6-21230773

 

 

appartement vos is heerlijk licht