Dit prachtige en luxe appartement heeft een eigen opgang en heerlijk terras voor de entree. Het is in de zomer van 2016 voltooid en bevindt zich in een voormalige koeienstal,l maar wees gerust, daar is niets meer van te merken. Het appartement is van alle luxe voorzien. U kijkt vanaf de bank en de luxe boxspring uit op het prachtige natuurgebied Naardermeer. Hazen, ganzen, ooievaars, schapen en galloways maken dit uitzicht extra bijzonder. En met een beetje mazzel komen onze IJslandse paarden even bij u langslopen.

Het appartement heeft een heerlijk grote hoekbank en een extra fauteuil. Er is een eettafel en een prachtige servieskast. De keuken is van alle gemakken voorzien. U heeft onder andere de beschikking over een oven, vaatwasmachine en Nespresso apparaat. In het verhoogde deel ziet u vervolgens het slaapgedeelte, een inloopdouche en toilet en als blikvanger het prachtige vrijstaande bad!

Wanneer nodig kan dit appartement middels een tussendeur verbonden worden met appartement Schaap.

Bent u de volgende gast?

Appartement Paard wordt voor minimaal 2 dagen verhuurd. Onze appartementen worden verhuurd zonder ontbijt. 

Aanbod op maat?

Neem contact met ons op voor een aanbod op maat of bij interesse voor verblijf in één van onze appartementen voor langere tijd.

Inclusief

  • Nespresso
  • Keukenwaren (oven, vaatwasser incl. blokjes, waterkoker, thee, suiker, koffiemelk etc.)
  • Dagelijks schone handdoeken
  • Een keer per 4 dagen schoon linnengoed
  • Verwarming en electra

Exclusief

  • Schoonmaakkosten worden berekend per verblijf/ en (gedeelte van een) week. Dus bij een verblijf van 9 dagen worden twee keer schoonmaakkosten berekend.