Het appartement heeft een eigen opgang en heerlijk terras voor de entree. Het is in de zomer van 2016 voltooid en bevindt zich in een voormalige koeienstal. Daar is niets meer van te merken. Het appartement is van alle luxe voorzien. U kijkt uit op de binnenplaats en vanaf het terras op natuurgebied Naardermeer. Hazen, ganzen, ooievaars, schapen en galloways maken dit uitzicht extra bijzonder.

Het appartement heeft een (sofa)bank en een extra fauteuil. Er is een eettafel en de keuken is van alle gemakken voorzien. U heeft onder andere de beschikking over een oven, vaatwasmachine en Nespresso apparaat. Achter authentieke klapdeurtjes treft u de badkamer met grote inloopdouche, wastafel en toilet. Op de vide ziet u achter het 'schapen-hekje' de grote boxspring. 

Wanneer nodig kan dit appartement middels een tussendeur verbonden worden met appartement Paard.

Bent u de volgende gast?

Appartement Schaap wordt voor minimaal 2 dagen verhuurd. Onze appartementen worden verhuurd zonder ontbijt. 

Aanbod op maat?

Neem contact met ons op voor een aanbod op maat of bij interesse voor verblijf in één van onze appartementen voor langere tijd.

Inclusief

  • Nespresso
  • Keukenwaren (oven, vaatwasser incl. blokjes, waterkoker, thee, suiker, koffiemelk etc.)
  • Dagelijks schone handdoeken
  • Een keer per 7 dagen schoon linnengoed
  • Verwarming en electra

Exclusief

  • Schoonmaakkosten worden berekend per verblijf/ en (gedeelte van een) week. Dus bij een verblijf van 9 dagen worden twee keer schoonmaakkosten berekend.