Voor een gezelschap van maximaal vijf personen is "De Hooiberg" een echte aanrader! Dit deluxe appartement van 105 vierkante meter heeft een eigen opgang en bevindt zich op de eerste verdieping. De oorspronkelijke Hooiberg is weer opgebouwd in 2012 en biedt een weids uitzicht.

De zeshoekige Hooiberg is erg ruim en luxe ingericht. De trap brengt u naar de eerste verdieping en u bevindt zich direct in de gezellige keuken en woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien en biedt de gelegenheid om uitgebreid te kokkerellen en te genieten van een heerlijke Nespresso.

De woonkamer en keuken bestaan uit één grote raampartij met een prachtig uitzicht over het Naardermeer. Hazen, ganzen, ooievaars, schapen en galloways maken dit uitzicht extra bijzonder. Via de trap bereikt u de vide waar u zich lekker terug kunt trekken om te lounchen of te genieten van een boek, maar toch contact heeft met uw familie, vrienden of kennissen. Hier staat ook het vijfde bed.

Aan de voorzijde van De Hooiberg zijn twee slaapkamers met ieder een eigen badkamer voorzien van wastafel, inloopdouche en toilet.

Bent u de volgende gast?

Appartement Hooiberg wordt voor minimaal 2 dagen verhuurd. Onze appartementen worden verhuurd zonder ontbijt. 

Aanbod op maat?

Neem contact met ons op voor een aanbod op maat of bij interesse voor verblijf in één van onze appartementen voor langere tijd.

Kom tot rust en geniet met elkaar!

Inclusief

  • Nespresso
  • Keukenwaren (oven, vaatwasser incl. blokjes, waterkoker, thee, suiker, koffiemelk etc.)
  • Dagelijks schone handdoeken
  • Een keer per 7 dagen schoon linnengoed
  • Verwarming en electra

Exclusief

  • Schoonmaakkosten worden berekend per verblijf/ en (gedeelte van een) week. Dus bij een verblijf van 9 dagen worden twee keer schoonmaakkosten berekend.