In het winterhuis bevindt zich op de eerste verdieping een rustige éénpersoonskamer. De gezellige kamer is voorzien van een lekkere fauteuil, een tafel die zich (indien nodig) leent om aan te werken en een kastruimte die bij een langer verblijf goed gevuld kan worden. In de kast bevindt zich ook een kluisje waar kosteloos gebruik van kan worden gemaakt.

De eenpersoonskamer, bereikbaar via de trap, heeft een vide. De vide geeft de kamer een warme sfeer doordat de prachtige oude balken goed zichtbaar zijn. Deze kamer heeft een badkamer ensuite met wastafel, inloopdouche en toilet.

Onder de authentieke boogspanten heeft u de beschikking over televisie, vaste internetaansluiting en wifi (gratis), uitgebreid assortiment aan tijdschriften en boeken.

Bent u de volgende gast?

Wij verhuren onze kamers voor minimaal 2 nachten. In rustige tijden, in voor- of naseizoen kunnen we een uitzondering maken voor verblijf van één nacht, uitsluitend bij rechtstreekse boeking.

Inclusief: 

  • Wij bieden u graag een kop koffie of thee aan bij aankomst. Overige koffie of thee of andere drankjes rekenen wij met u af bij uitchecken.
  • Handdoeken en linnengoed
  • Gebruik van het kluisje in de kamer

Exclusief:

  • Ontbijt (uiteraard kunt u ontbijt bijboeken, wij horen dit graag van tevoren)