Opties:

 

Maak uw verblijf extra compleet door voor de onderstaande opties te kiezen:

Ontbijt:

Indien gewenst kunt u voor € 12,50 per persoon per dag het ontbijt bijboeken. Dit wordt aan de ontbijttafel in de boerderij geserveerd of bij zeer vroege vertrektijden in de koelkast klaargezet. In het hoogseizoen serveren wij geen ontbijt voor de appartementen, deze zijn allen zelf-voorzienend. Uiteraard maken we voor de aankomst- of vertrekdag graag een uitzondering. In de Corona-tijd houden wij rekening met alle maatregelen en kunnen we minder gasten aan het ontbijt ontvangen. We hopen op uw begrip hiervoor.

Fietsen:

Er zijn 6 fietsen te huur om uw verblijf te completeren. Een fietst kost € 10 per fiets per dag. Wij raden u aan ze vooraf te reserveren. De fietsen zijn eenvoudig en we kunnen geen haal- en brengservice bieden. Voor electrische fietsen verwijzen we u graag naar de diverse fietsverhuurbedrijven in de omgeving. U kunt bij ons uw eigen fiets overdekt stallen en desgewenst opladen.

 

Verblijft u in een van onze appartementen, dan kunt u ook kiezen voor:

 

Extra schoonmaak:

Het appartement wordt dagelijks voorzien van schone handdoeken en periodiek van linnengoed. De wekelijkse- en  eindschoonmaak worden doorberekend. Wilt u tijdens uw verblijf het appartement een keer extra laten schoonmaken? Wanneer u dit vooraf aangeeft kunnen wij dit voor u inplannen. De kosten hiervan variëren per appartement/aantal gasten.

Gebruik van wasmachine en droger

Wilt u tijdens u verblijf gebruik maken van onze wasmachine- en/of droger. Dat kan uiteraard altijd op verzoek (€ 10 per keer)

 

Arrangementen:

 

Rondje Naardermeer

Het is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, het Naardermeer. Heldere plassen en moerasbossen wisselen elkaar af en er is een keur aan bijzondere bewoners te zien, waaronder veel bijzondere vogelsoorten. Niet alleen huist in het Naardermeer een grote aalscholverkolonie, ook kunt u lepelaars, zilverreigers en purperreigers tegenkomen en verschillende grote en kleine zoogdieren zoals hazen, vossen of reeën. Voor een goed zicht op het water kunt u tijdens uw wandeling gebruik maken van één van de observatiehutten. Natuurmonumenten Naardermeer organiseert leuke activiteiten. Bekijk de eendenkooi, de aalscholvers en maak een unieke tocht met een fluisterboot.

Deze rondwandeling van 14 kilometer kunt u natuurlijk niet volbrengen zonder voldoende brandstof! Tijdens het luxe ontbijt kunt u een lunchpakketje maken maar u kunt ook halverwege de route lunchen in Gasterij Stadszigt. Onze boerderij grenst letterlijk aan de route, u hoeft dus alleen de tuin uit te wandelen om aan deze mooie tocht te beginnen. ’s Avonds kunt u heerlijk bijkomen met een goed boek in het comfortabele zitje op uw kamer of, bij mooi weer, met een drankje nagenieten op een van de terrassen in de tuin.

Prijs: va € 69 per persoon per nacht inclusief ontbijt en lunchpakket. (minimaal 2 personen)

Er op Uit Driedaags Fietsarrangement

Lekker fietsen tussen de Spiegelplas en Ankeveense plassen en onderweg genieten van de schitterende natuur? Dat kan met ons driedaagse fietsarrangement! U verblijft twee nachten op onze boerderij en wordt hartelijk ontvangen met een drankje en wat lekkers. U heeft één dag de beschikking over twee van onze fietsen en krijgt bij aankomst een fietsroute waarmee u de omgeving kunt verkennen. Na uw fietstocht kunt u bijkomen in uw ruime, gezellige kamer. ’s Ochtends kunt u heerlijk genieten van een uitgebreid ontbijt, wij maken zoveel mogelijk gebruik van biologische (streek)producten.

Prijs: va € 119 per persoon voor 2 nachten inclusief ontbijt en 1 dag fietshuur (minimaal 2 personen)