Maak uw verblijf extra compleet!

Extra’s

Ontbijt

Indien u een kamer heeft geboekt dan is het mogelijk om voor € 17,50 per persoon per dag het ontbijt bijboeken. Dit wordt aan de gezellige ontbijttafel in de boerderij geserveerd. Ontbijt is niet mogelijk als u een appartement heeft geboekt.

Fietsen

Vanuit onze prachtige tuin fiets u zo de weg op naar de mooiste fietsroutes in de omgeving. Op fietsnetwerk vindt u de mooiste fietsroutes in de buurt . Er is nu ook de handige Fietsroute App dus Dag Fietskaart, hallo Fietsroute App

Geen fiets mee? Voor electrische fietsen verwijzen we u graag naar de diverse fietsverhuurbedrijven in de omgeving. Sil Smit Tweewielers is een uitstekende keuze, hij biedt ook haal- en brengservice. U kunt hem bereiken op telefoonnummer 06-23662596. U kunt bij ons uw eigen fiets overdekt stallen en desgewenst opladen.

Verblijft u in een van onze appartementen, dan kunt u ook kiezen voor:

Extra schoonmaak

Het appartement wordt dagelijks voorzien van schone handdoeken en periodiek van linnengoed. De wekelijkse- en  eindschoonmaak worden doorberekend. Wilt u tijdens uw verblijf het appartement een keer extra laten schoonmaken? Wanneer u dit vooraf aangeeft kunnen wij dit voor u inplannen. De kosten hiervan variëren per appartement/aantal gasten.

Gebruik van wasmachine en -droger

Wilt u tijdens u verblijf gebruik maken van onze wasmachine en/of -droger. Dat kan uiteraard altijd op verzoek (€ 15 per keer).

Arrangementen

Rondje Naardermeer

Het is een van de mooiste natuurgebieden van Nederland, het Naardermeer. Heldere plassen en moerasbossen wisselen elkaar af en er is een keur aan bijzondere bewoners te zien, waaronder veel bijzondere vogelsoorten. Niet alleen huist in het Naardermeer een grote aalscholverkolonie, ook kunt u lepelaars, zilverreigers en purperreigers tegenkomen en verschillende grote en kleine zoogdieren zoals hazen, vossen of reeën. Voor een goed zicht op het water kunt u tijdens uw wandeling gebruik maken van één van de observatiehutten. Natuurmonumenten Naardermeer organiseert leuke activiteiten. Bekijk de eendenkooi, de aalscholvers en maak een unieke tocht met een fluisterboot.

Deze rondwandeling van 14 kilometer kunt u natuurlijk niet volbrengen zonder voldoende brandstof! Lunchen kan  halverwege de route in Gasterij Stadszigt. Onze boerderij grenst letterlijk aan de route, u hoeft dus alleen de tuin uit te wandelen om aan deze mooie tocht te beginnen. ’s Avonds kunt u heerlijk bijkomen met een goed boek in het comfortabele zitje op uw kamer of, bij mooi weer, met een drankje nagenieten op een van de terrassen in de tuin.

Restaurants

PorterHouse

Op loopafstand van onze boerderij ligt het restaurant PorterHouse, gelegen bij Fort Uitermeer en direct aan de Vecht. Een heerlijk plek voor een lunch of diner. Meer informatie of reserveren, klik hier!

Café Restaurant Aaltje

In het centrum van Weesp vind je Café Restaurant Aaltje, waar je 7 dagen per week terecht kunt voor een borrel of heerlijk diner. Wil je de kaart bekijken of een tafel reserveren, klik dan hier!

Bistro de Molen

Met uitzicht op de Ankeveense Plassen, kun je bij Bistro de molen terecht voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner. Bistro de Molen ligt op 5 minuten rijafstand vanaf onze Boerderij en je kunt er gemakkelijk parkeren. Ben je benieuwd naar de kaart of wil je een tafel reserveren, kijk dan even op de site!