Vorstelijk genieten en overnachten bij de Overhorn

Overnachten bij de Overhorn in Weesp is een unieke ervaring. We bieden meerdere sfeervolle kamers en diverse appartementen, allemaal omgeven door de prachtige natuur. Geniet van de rust en het comfort, terwijl je toch dichtbij Amsterdam bent. Ideaal voor een ontspannen verblijf.

Locatie de Overhorn

Zoek je een hotel in Weesp? Kom overnachten bij de Overhorn in Weesp, de locatie is fantastisch mooi! We zijn omgeven door prachtige natuurgebieden, bos en hei, en er is ook veel water in de omgeving. Ideaal om te verkennen vanuit de Overhorn, te voet of op de fiets. De vele concertpodia binnen 20 minuten reistijd, culturele bezienswaardigheden als het Singermuseum en Muiderslot, maken je verblijf bij ons dé ideale uitvalsbasis. Voor recreatie, sportief avontuur en niet te vergeten winkelen. Ook voor de zakelijke gast is de locatie ideaal, zowel om te overnachten, vanwege de korte reisafstand naar Amsterdam maar zeker ook om te vergaderen in onze mooie meeting rooms.

Op zoek naar een hotel in Weesp?

Slapen in een standaard hotel hoeft niet! Ontdek de charme van Weesp in onze authentieke en sfeervolle bed & breakfast en appartementen. Kom logeren en ervaar het zelf! Wees welkom in onze B&B en laat je verrassen door de gastvrijheid en unieke sfeer. Boek nu jouw kamer of appartement via onze website of neem contact met ons op voor meer informatie.