Loading...

Onze sfeervolle Bed & Breakfast kamers

Tweepersoonskamer Haan

2024-06-04T11:52:37+02:00

Tweepersoonskamer Haan standaard kamer met airconditioning De tweepersoonskamer Haan ligt op de eerste verdieping (via trap) aan [...]

Even helemaal tot rust komen

Zoek je een hotel in Weesp? Denk dan eens aan onze authentieke en sfeervolle Bed & Breakfast. Onze kamers zijn met zorg ingericht, waarbij elk detail bijdraagt aan een warme en uitnodigende sfeer. Gelegen te midden van de natuur, biedt onze B&B een perfecte balans tussen comfort en rust. Geniet van een ontspannen verblijf in een unieke, charmante omgeving waar gastvrijheid en persoonlijkheid centraal staan. Ervaar de charme van onze kamers gelegen in Weesp, omgeven door natuur. Geniet van rust en privacy in een prachtige omgeving.

Een kamer boeken

Wij bieden vijf unieke kamers in Weesp, elk met een eigen sfeer en stijl. Of je nu op zoek bent naar een kort verblijf van minimaal 2 nachten of een langduriger verblijf overweegt, bij ons is het allemaal mogelijk. Ontdek de charme van onze appartementen en geniet van een ontspannen verblijf in een prachtige, natuurlijke omgeving.

Ga naar de bovenkant