Ons nieuwste pareltje met een geweldig uitzicht

Appartement Vos

Voor 2 personen is “Appartement Vos” een echte aanrader! Dit deluxe appartement van maar liefst 90 vierkante meter heeft een eigen opgang en bevindt zich op de begane grond van de Hooiberg. De oorspronkelijke Hooiberg is weer opgebouwd in 2012 en biedt een weids uitzicht over natuurgebied Het Naardermeer. Als je vroeg op staat, spot je de ‘vos’, haas en prachtige vogels. De grazende galloways zijn ook een lust voor het oog.

De benedenverdieping van de zeshoekige Hooiberg is van alle luxe voorzien! Een gezellige woonkeuken waar zowel de zithoek als eethoek zijn. De keuken heeft veel kasten en biedt de gelegenheid om uitgebreid te kokkerellen en te genieten van een heerlijke Nespresso. De inrichting is helemaal compleet met grote koelkast, vriezer, kookplaat, oven en vaatwasser.

Dit appartement wordt verwarmd middels vloerverwarming en heeft ook airconditioning.

De ramen en de openslaande deur bieden een prachtig uitzicht over het Naardermeer. Hazen, ganzen, ooievaars, schapen en galloways maken dit uitzicht extra bijzonder. Gooi de openslaande deur open en geef één van onze ijslandse paarden een aai over de bol.

Aan de voorzijde van dit appartement ligt een mooie lichte slaapkamer. De badkamer bevindt zich in dezelfde hal en geeft toegang via twee deuren. De badkamer is voorzien van een ruime wastafel, inloopdouche en toilet.

De derde kamer heeft een sofabank en kan ook worden gebruikt als kantoor, er staat een bureautje. In deze kamer is een grote kledingkast en nog extra bergruimte.

Op de eerste verdieping van de Hooiberg bevindt zich ook een appartement.

Inclusief

  • Nespresso
  • Keukenwaren (oven, vaatwasser incl. blokjes, waterkoker, thee, suiker, koffiemelk etc.)
  • Opgemaakt bed
  • Dagelijks schone handdoeken
  • Een keer per 7 dagen schoon linnengoed
  • Verwarming en electra

Exclusief

  • Schoonmaakkosten worden berekend per verblijf/ en (gedeelte van een) week. Dus bij een verblijf van 9 dagen worden twee keer schoonmaakkosten berekend.

Appartement Vos wordt voor minimaal 2 dagen verhuurd. Onze appartementen worden verhuurd zonder ontbijt.

Aanbod op maat?

Neem contact met ons op voor een aanbod op maat of bij interesse voor verblijf in één van onze appartementen voor langere tijd.

Bent u de volgende gast?

Ga naar de bovenkant