Sfeer, gezelligheid en comfort zijn kenmerkend voor Boerenhofstede de Overhorn.

Een plek waar persoonlijke aandacht centraal staat, elke dag opnieuw. Dat kan alleen met een top-team!

Een gedreven, betrokken en zorgzaam team staat voor u klaar. Wij staan paraat voor de vroege ontbijtjes in de ochtend en de aankomsten einde dag in onze Bed & Breakfast. Handig om uw aankomsttijd met ons af te stemmen, dan is er altijd iemand aanwezig om u persoonlijk in te checken, een praatje te maken en de weg te wijzen. Maak hieronder kennis met Natasja, Pascal en Mardou, Klaske, Irene en Sebas.

Onze gastvrouwen zorgen ervoor dat het gezelschap in de vergaderzaal in de watten wordt gelegd en het hun aan niets ontbreekt. Lees ons gastenboek voor de ervaringen van onze bezoekers.

 

Natasja
“Toen ik kwam aanrijden voor mijn sollicitatiegesprek bij de Overhorn wist ik al gelijk dat ik hier wilde werken. Van origine ben ik een horecadier dus hard werken en Hospitality zijn mij niet onbekend en in combinatie met een natuurlijke omgeving is het helemaal fantastisch voor mij. Een unieke plek om te mogen werken, geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het uniek.

Het is vooral hard werken, er is namelijk altijd wat te doen. Maar wat krijg je er veel voor terug: bij mezelf elke dag een glimlach als ik richting de auto loop en al het werk weer is gedaan.
Als je aankomt in de vroege morgen wordt je begroet door 2 heerlijke honden Zari en Beer (moeder en zoon) die aangeven dat ze blij zijn dat je er weer bent, tussendoor hoor je de kipjes en onze haan de ochtenstond inluiden, de 3 paardjes Tyra, Ori en AEvi hinniken en o daar rennen Arie en Red de katten (2 broertjes) weer voorbij met een prooi in hun bek.. Ge-weldig!

Irene en Sebastiaan werken als eigenaren keihard mee om dit bedrijf draaiende te houden en gastvrijheid staat bij hun hoog in het vaandel. Je kan niet anders dan daar in meegaan en bevlogen raken. Ik kan wel zeggen dat ik mezelf gelukkig mag prijzen met mijn baan op deze fantastische boerderij!”

 

Pascal
“Ik ben Pascal, moeder van 2 jongens en woonachtig met mijn partner in Almere. Sinds dit jaar werk ik bij de Overhorn. Na 20 jaar in de kinderopvang gewerkt te hebben was ik toe aan een nieuwe uitdaging waar ik meer rust zou vinden. Dat heb ik hier gevonden.

Het is een prachtige omgeving, mensen komen hier voor de natuur en de stilte en ik vind het fijn om de mensen een aangenaam verblijf te geven. Het verzorgen van het uitgebreide ontbijt vind ik erg leuk om te doen net als even een babbeltje maken met de gasten wat ze die dag gaan doen. Ook het verblijf een finishing touch geven door middel van een bloemetje uit eigen tuin geeft net even dat extraatje waardoor mensen weer met een blij gevoel graag nog eens terugkomen.”

 

Mardou
“Ik ben Mardou, ik woon met mijn gezin in Kortenhoef. Ik werk sinds dit seizoen bij de Overhorn. Na 20 jaar in de slechtziendenzorg te hebben gewerkt, werd het tijd voor iets heel anders, maar wat? Totdat ik dit voorbij zag komen en dacht dat is leuk. Ook mensenwerk, wel hard werken maar geen grote druk. Werken in deze prachtige omgeving met veel diertjes, vlakbij huis, op de fiets naar het werk.. Super fijn! We hebben een heel leuk team en het werk is heel afwisselend, dat maakt het nooit saai. Kom maar op met alle leuke gasten die we blij kunnen maken!”