Sfeer, gezelligheid en comfort zijn kenmerkend voor Boerenhofstede de Overhorn.

Een plek waar persoonlijke aandacht centraal staat, elke dag opnieuw. Dat kan alleen met een top-team!

Een gedreven, betrokken en zorgzaam team staat voor u klaar. Wij staan paraat voor de vroege ontbijtjes in de ochtend en de aankomsten einde dag in onze Bed & Breakfast. Handig om uw aankomsttijd met ons af te stemmen, dan is er altijd iemand aanwezig om u persoonlijk in te checken, een praatje te maken en de weg te wijzen. Maak hieronder kennis met Natasja, Mardou, Klaske, Cate, Irene en Sebas.

Onze gastvrouwen zorgen ervoor dat het gezelschap in de vergaderzaal in de watten wordt gelegd en het hun aan niets ontbreekt. Lees ons gastenboek voor de ervaringen van onze bezoekers.

Natasja “Toen ik kwam aanrijden voor mijn sollicitatiegesprek bij de Overhorn wist ik al gelijk dat ik hier wilde werken. Van origine ben ik een horecadier dus hard werken en Hospitality zijn mij niet onbekend en in combinatie met een natuurlijke omgeving is het helemaal fantastisch voor mij. Een unieke plek om te mogen werken, geen enkele dag is hetzelfde en dat maakt het uniek.

Het is vooral hard werken, er is namelijk altijd wat te doen. Maar wat krijg je er veel voor terug: bij mezelf elke dag een glimlach als ik richting de auto loop en al het werk weer is gedaan.
Als je aankomt in de vroege morgen wordt je begroet door 2 heerlijke honden Zari en Beer (moeder en zoon) die aangeven dat ze blij zijn dat je er weer bent, tussendoor hoor je de kipjes en onze haan de ochtenstond inluiden, de 3 paardjes Tyra en AEvi hinniken en o daar rennen Arie en Red de katten (2 broertjes) weer voorbij met een prooi in hun bek.. Ge-weldig!

Irene en Sebastiaan werken als eigenaren keihard mee om dit bedrijf draaiende te houden en gastvrijheid staat bij hun hoog in het vaandel. Je kan niet anders dan daar in meegaan en bevlogen raken. Ik kan wel zeggen dat ik mezelf gelukkig mag prijzen met mijn baan op deze fantastische boerderij!”

Mardou “Ik ben Mardou, ik woon met mijn gezin in Kortenhoef. Ik werk sinds dit seizoen bij de Overhorn. Na 20 jaar in de slechtziendenzorg te hebben gewerkt, werd het tijd voor iets heel anders, maar wat? Totdat ik dit voorbij zag komen en dacht dat is leuk. Ook mensenwerk, wel hard werken maar geen grote druk. Werken in deze prachtige omgeving met veel diertjes, vlakbij huis, op de fiets naar het werk.. Super fijn! We hebben een heel leuk team en het werk is heel afwisselend, dat maakt het nooit saai. Kom maar op met alle leuke gasten die we blij kunnen maken!”

Sebas is onze vliegende keep op het gebied van techniek en onderhoud, hij weet altijd direct een oplossing aan te dragen. Samen met René doet hij het onderhoud van het erf, vijver en tuin. Als je een vraag hebt over de WiFi, televisie of hoe de kookplaat werkt, hij weet het antwoord. Daarnaast helpt hij ook bij het verzorgen van de beestenboel en checkt hij de gasten in.

Irene  “niets leukers als gasten in te checken en alle oooo’s en aaaa’s te horen bij het zien van de locatie, kamers en appartementen. 99% van de gasten is blij verrast. Ik leg ze graag uit wat er te doen is, geef handige tips voor het reizen naar Amsterdam of fietsen in de omgeving. Ik zie ze dan vaak de volgende ochtend aan het ontbijt en ben blij met alle verhalen van de -internationale- gasten. Zo gezellig in de ontbijtkeuken om te luisteren naar de ervaringen en vooral ook de contacten onderling tussen de leuke gasten. Fijn dat ik met ze kan communiceren in Nederland, Frans, Duits of Engels en altijd weer bijzonder wat ons verbindt.

René is onze alleskunner in de tuin. Op een erf van ruim 2 hectare is het fijn om samen voor het groen te zorgen.

Klaske is al heel veel jaren ons paardenmeisje. Ze kwam toen ze elf jaar was op zoek naar een verzorgpony. Meehelpen in de BB vond ze ook wel leuk en in het weekend is ze nog steeds inzetbaar als extra hulp. Daar zijn wij heel blij mee, want er is niemand die de bedden zo strak kan opmaken als zij.

Cate is ook een paardenmeisje pur sang en zij doet in het weekend ook klusjes in de BB. Heel blij met haar hulp, vooral op de drukke zondagen.