Uw bijeenkomst uitbreiden met iets extra’s?

Ook dat is mogelijk bij de Overhorn hieronder vindt u een uitgebreid scala aan mogelijkheden.

Informeer naar prijzen en mogelijkheden!

Ga een keer out of the box en zie hoeveel verrassende resultaten dat zal opleveren.

Voor elkaar gebokst!

Frank Rigter – Frank weet als meervoudig boks kampioen van zowel Zuid- en Noord-Holland en NK finalist welke impact boksen kan hebben op jou en jouw leven. Frank heeft in zijn opleidingen geleerd boksen in te zetten als middel om persoonlijke groei te realiseren. Tevens door zijn ervaring in de maatschappelijk zorg maakt dat hij veel veranderprocessen heeft begeleid. Frank ziet coaching en boksen als de ideale combinatie om doorbraken te realiseren. Daarnaast als ondernemer, partner, broer & vader van 2 prachtige zonen is Frank zich bewust hoe moeilijk het kan zijn om zoveel ballen in de lucht te houden. Als zowel individuen als teams optimaal kunnen presteren en floreren op elk aspect van het leven, dat maakt Frank gelukkig en dat is wat hem drijft!

Teamontwikkeling

Tijdens deze sessies staat het team centraal. Wie zijn jullie, waar willen jullie heen en wat is daarvoor nodig. Samen wordt er gekeken waar de krachten liggen van het team en de individu, maar ook naar de ontwikkelpunten en daar wordt een concreet plan voor gemaakt. Thema’s die veelal terug komen zijn: communicatie, conflicthantering, teambuilding, samenwerken, verbinding & leiderschap

Teamontwikkeling kan gegeven worden in workshops (2u), een dagdeel (4u), maar ook een hele dag of zelfs meerdere dagen. Het programma wordt op maat gemaakt. Geheel op de vraag & ambitie van het team.

Meer weten? Klik hier!

Workshops vitaliteit

Workshops zijn wat laagdrempeliger. Workshops duren vaak rond de 2 uur. Thema’s die veelal aan bod komen zijn: mindset, grenzen aangeven, teambuilding, omgaan met stress & werkdruk, boksmeditatie en verbinding. Workshops moeten naast de impact ook vooral leuk en ontspannen zijn.

Meer weten? Klik hier!

Leiderschapsdag

Je leeft in een wereld waar vrijwel alles onzeker is. Wat wel zeker is in het leven is dat de zon elke dag op komt en ondergaat. En dat we ooit een keer dood gaan. Het begint bij jezelf. Dichtbij jezelf kunnen blijven, de controle kunnen pakken en behouden over jezelf ondanks alles wat er buiten jou afspeelt. De regie over je leven pakken en gaan voor impact maken en groei bewerkstelligen. Dat is persoonlijk leiderschap: wie ben je NU waardoor je het resultaat hebt wat je nu hebt. En wie moet je ZIJN om het resultaat te krijgen wat je echt wilt?
Resultaat? Meer rust & energie, daadkrachtiger, efficiënter & productiever, meer inzicht & bewustwording.
Thema’s die aanbod komen zijn oa: mindset, visie, drijfveren, overtuigingen, gedrag, grenzen & ontwikkeling.

Deze training duurt een dag speciaal gericht op ondernemers. Kosten zijn 250 ex btw per deelnemer. (Max 14-16)

Meer weten? Klik hier!

Primal Focus

Justin van den Berg – is professioneel ademcoach, holistisch life coach en ijsbad trainer. Oprichter en eigenaar van Primal Focus Cold Exposure sinds 2020.

“Justin richt zich op het zelfhelend vermogen van het individu”

Het is mijn passie om jou te laten ervaren dat je tot meer in staat bent dan je denkt. Om je de tools aan te reiken zodat je zelf verder komt, waardoor je dieper in verbinding komt te staan met de kracht van je ware natuur. Om dit te bereiken gebruik ik technieken als ademwerk, life coaching en blootstelling aan ijskoud water. Wanneer we dieper accepteren wat we voelen zullen we eerder kalm blijven in stressvolle situaties. Hierdoor gaat het leven weer stromen op de manier zoals het bedoeld is.

Mijn holistische benadering is gebaseerd op mijn kijk op lichaam en geest als een dynamisch geïntegreerd organisch systeem in constante relatie met zijn omgeving.

IJsbad workshop

Wil jij ervaren waar jouw lichaam toe in staat is?
Je dieper verbonden willen voelen met je innerlijke kracht?
Wil jij je kaders van comfort verruimen om weerbaarder en daadkrachtiger in het leven te staan?

Om kalm te blijven in overlevingsmodus moeten we bereid zijn onze grenzen te verleggen. Wie bereid is uit z’n comfortzone te stappen zal eerder zijn volledige potentieel bereiken. We zijn als mens de connectie met onze oerkracht verloren, maar door bewuster te ademen en jezelf bloot te stellen aan de kou, zoals een ijsbad, raak je weer in contact met jezelf en je gezondheid zoals de natuur dit bedoeld heeft.

Tijdens de ijsbad workshop leer je hoe je kunt ontspannen in een stressvolle situatie. De manier waarop we ademen is direct verbonden met hoe we omgaan met onze emoties, stress en ontspanning. Door bewust dieper te ademen verandert de chemie in het lichaam. Hiermee beïnvloeden we de PH-waarde van ons bloed en hierdoor reguleren en verminderen we ontstekingen in ons lichaam.

Het programma

 • Ademhalingssessie
 • Lichaamsbeweging/activatie, opwarming van binnenuit
 • Coaching in mindset en verbinding tussen lichaam en geest
 • IJsbad

In de workshop richten wij ons op 3 elementen:

 • Adem
 • Mindset
 • Cold Exposure

Deze 3 focuspunten bieden je enorm veel fysieke en mentale voordelen op.

Wat levert het op?

 • versterkt immuunsysteem
 • ontgift het lichaam
 • beïnvloedt het zenuwstelsel
 • meer overtuigingskracht
 • meer focus
 • meer energie
 • betere ontspanning
 • leer je ademhaling beter te beheersen
 • verhoog je algehele weerbaarheid
 • uit gedachten en in je gevoel komen met alle zintuigen

Duur workshop ± 2,5 uur

benodigdheden:

 • badslippers
 • zwemkleding
 • handdoek

Prijs: € 675,- ex BTW

Ademwerk

Wil jij meer vrijheid voelen om jezelf te zijn?
Wil jij meer innerlijke rust ervaren?
Je dieper verbonden voelen met je authentieke zelf?

We ademen ons hele leven, maar vaak onbewust. Weinig mensen weten dat 80% van onze energiehuishouding afkomstig is van onze adem, en de meeste mensen gebruiken maar 20% tot 30% van hun longcapaciteit. Tijdens een ademsessie wordt je uitgenodigd je volledige longcapaciteit te gebruiken. Hierdoor brengen we energie in beweging op een manier zoals het leven door ons heen wil stromen.
Ademwerk is een dynamische oefening tussen lichaam en geest waarbij gebruik wordt gemaakt van bewust verbonden ademhalingstechnieken. Hierdoor wordt het mogelijk om toegang te krijgen tot onbewust opgeslagen herinneringen, onuitgesproken emoties of energetische blokkades die in het lichaam worden vastgehouden. Als we het ademhalingspatroon veranderen, kunnen we direct invloed uitoefenen op onze fysieke, mentale en emotionele staat van zijn. Deze veranderde staat van bewustzijn brengt je uit gedachten en in je gevoel.
Ademwerk brengt ons in een staat van diepe ontspanning waarbij blokkades, weerstand en spanning in beweging komen en we ons makkelijker openen naar diepere lagen in onszelf.

Ademwerk opent ons naar:

 • Fysieke ontspanning
 • Emotionele balans
 • Mentale helderheid
 • Innerlijke wijsheid
 • Stilte en een open hart

Ademwerk geeft ons ruimte en ontspanning om vastzittende emoties weer te laten stromen. De harmoniserende werking leert ons de taal van ons lichaam beter te verstaan waardoor we vrijer, gelukkiger en authentieker leven.

Alles wat je moet weten zit al in je, uit het hoofd in het hart.

Duur workshop 2 uur
Prijs: €350,- ex BTW

Hart aan het Werk

Daphne Wiersma (1967) – van Hart aan het Werk is professioneel coach en supervisor met ruim 15 jaar ervaring. Haar specialisatie is hartcoherentie, dialoog en geweldloze communicatie.
‘Ik bied rust in de drukte, ben beschikbaar. Ik verleid je tot stilstaan bij wat er echt toe doet; bemoedig je om je hart te volgen. Ik laat je zien dat je invloed hebt op jezelf en je omgeving. Er is namelijk tegenkracht nodig in deze snelle wereld waarin we continu ‘aan’ staan, prikkels krijgen, waar het de norm is om te druk te zijn. Er zijn mensen nodig die zichzelf zijn en doen wat klopt.
Ik streef ernaar de verandering te zijn die ik wil zien. Mijn optimisme, vertrouwen in mensen, liefde voor ontwikkeling, open blik en vriendelijkheid komen tot uiting in mijn werkhouding. Ik probeer steeds de moed te vinden om uit patronen te stappen die niet dienend zijn. Mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling gaan hand in hand. In mijn werk is mijn intentie om lichtvoetig met serieuze zaken bezig te zijn’.

Over Hart aan het Werk

‘De langste weg die een mens in zijn leven moet afleggen is 50 centimeter om zijn hoofd met zijn hart te kunnen verbinden’.

Wij waarderen ons brein en ontwikkelen ons verstand. Dat begint al op jonge leeftijd. Je best doen op school, verstandig zijn, een zo hoog mogelijke opleiding kiezen en carrière maken. Dat is een gewaardeerd pad. Omgaan met emoties en doen wat echt bij jou past dreigen onder te sneeuwen.
Als er een disbalans is tussen hoofd en hart merk je dat door bijvoorbeeld altijd aan te staan, over je grenzen te gaan, een onvrede te ervaren (‘is dit alles?’), soms een kort lontje te hebben, slecht te slapen of regelmatig lichte fysieke klachten te hebben.

Hart aan het Werk brengt mensen die veel in hun hoofd zitten dichterbij hun hart zodat zij innerlijke rust ervaren en doen wat voor hen klopt. Waar anderen zweverig of theoretisch blijven, maakt Hart aan het Werk het concreet.

Workshop Hart aan het Werk:

In deze workshop krijg je nieuwe kennis over hoe je hart en je hoofd samenwerken. Je krijgt eye-openers die maken dat je anders naar jouw functioneren in je dagelijks werk en privé leven gaat kijken. Zo snap je na de workshop bijvoorbeeld waarom genieten zo belangrijk is, waarom je soms uit je slof schiet of je niet helder kunt denken als je gejaagd bent. Hartcoherentie is een sleutelbegrip in deze workshop dat nader wordt toegelicht.

Uniek is dat je in deze workshop feedback krijgt van je hart: hoe ik me nu voel, zijn mijn hoofd en hart in balans? Natuurlijk ga je niet weg voordat je weet hoe je die balans zelf kunt creëren met een eenvoudige techniek die je op je werk en thuis kunt doen.
Als je dit regelmatig doet zijn de resultaten: meer innerlijke rust, meer helderheid van geest, meer energie en vitaliteit, emotioneel meer in evenwicht en betere gezondheid

Workshops variëren van 2 tot 4 uur.

Inspiratiesessie Hart aan het Werk

De elementen uit de workshop Hart aan het Werk komen in 1 uur aan de orde:

 • Kennis over hart-breincommunicatie
 • Feedback van hartcoherentie
 • Een eenvoudige techniek leren om effectief te ontspannen

Je gaat geïnspireerd de deur uit met iets dat jij gaat doen om ‘hart aan het werk’ te zijn, zodat je innerlijke rust ervaart en doet wat klopt.

Vervolgdiensten Voor wie echt een omslag wil maken van hard werken naar met je hart aan het werk zijn, is er als vervolg de mogelijkheid van een gelicentieerd coachtraject ‘Werken aan Veerkracht’. De licentie is bij HeartMath Benelux, vergoed door Livvit en Present-pakket voor o.a. alle hogescholen in Nederland. 7 sessies, individueel, online of fysiek, met biofeedbackapparatuur, gevalideerde voor en nameting en werkboek.
Voor teams of incompany is er ook de groepstraining ‘Werken aan Veerkracht’ van tenminste 3 dagdelen.

Hartritueel – groep

Het hartritueel is een krachtig instrument om een fase bewust af te sluiten en een nieuw begin te markeren. Dit kan zijn voor een groep medewerkers of een team dat een pittige fase afsluit of een reorganisatie heeft doorgemaakt.
Het hartritueel maakt gebruik van een keramieken hart, gebaseerd op de Japanse kunstvorm Kintsugi. Het ritueel bestaat uit een aantal stappen van het verbinden met het hart en wat daarin leeft, het open(brek)en van het hart en het helen van het hart. Deze vorm maakt het ontastbare tastbaar, zonder woorden wordt expressie gegeven aan een persoonlijk proces. Hierna is er vaak pas echt weer ruimte voor een nieuw begin.

Voor deze groepsbijeenkomst is een intake nodig.

Communicatie van hart tot hart

In deze workshop gaan we in gesprek aan de hand van een methode die je heel makkelijk in beweging brengt in de richting van een doel dat voor jouw team of netwerk belangrijk is. Volgens een vaste structuur ontdek je, deel je en kom je tot geïnspireerde actie.
Een voorbeeld: een team wil beter samenwerken. Zij doorlopen 7 stappen binnen 1 à 2 uur. Elk lid van het netwerk neemt een individueel besluit over wat hij gaat doen of laten om bij te dragen aan een betere samenwerking. Heel eenvoudig.
Er ontstaat verbinding en beweging. Mensen ervaren het echt als een ander gesprek.
Waarover gaat het?
Het kan gaan over thema’s zoals samenwerken, feedback geven, duurzaamheid, gezondheid of werkgeluk. Je kiest iets dat voor jullie belangrijk is.
Wat levert het op?
Er ontstaat meer verbinding, mensen zetten nieuwe stappen, voelen zich gehoord, luisteren beter naar elkaar, helpen elkaar en komen met frisse oplossingen voor knelpunten. Deelnemers zijn vaak verrast over het karakter van het gesprek en het gevoel dat het hen geeft. Zij ervaren het echt als een ander gesprek.

Duur workshop: 1,5 à 2 uur

Slimmer support

Mijn naam is Antoinette Aris van Slimmer Support. Ik coach werknemers naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht, zodat ze door een gezond voedingspatroon op het werk en thuis weer gezonder, energieker, fitter en vitaler zijn. Een gezonde medewerker presteert beter en is gemotiveerder. Ik ga voor een blijvend resultaat, een persoonlijk op maatgemaakt traject, meer energie en betere prestaties.

Ik heb mij gespecialiseerd als: – geaccrediteerd gewichtsconsulent en sportvoedingsdeskundige – voedingsspecialist hormonale klachten – voedingscoach voor kinderen – leefstijlcoach – beweegconsulent – vitaliteitscoach

Ik geloof in:

 • een blijvende gezonde leefstijl en een blijvend gezond gewicht
 • gezonde en lekkere voeding
 • voldoende slaap
 • voldoende beweging
 • weten wat je eet

Ik geloof niet in: – ‘wonder’ afvalpillen – (crash) diëten – maaltijd vervangers – ingewikkelde adviezen

Mijn missie:
Als vitaliteitscoach & gewichtsconsulent coach ik werknemers naar een blijvende gezonde leefstijl en een daarbij passend gezond gewicht. Verwacht van mij geen dieethypes of ingewikkelde adviezen. Ik geloof in eerlijk, puur eten en geef praktische tips die goed aansluiten bij het ritme van de dag en laat zien hoe makkelijk slimme keuzes kunnen worden gemaakt.
Het is van groot belang om de fysieke vitaliteit te implementeren als wezenlijk onderdeel van het vitaliteitsplan bij bedrijven, zodat er voldoende gezonde keuze mogelijkheden zijn en werknemers positief gestimuleerd worden te gaan voor een gezondere leefstijl.

Word Slimmer, Vraag Support!
Steeds meer bedrijven investeren in de vitaliteit van de werknemers. Werknemers zijn immers het hart van een organisatie. Dus als de werknemer zich goed voelt, is hij energieker, meer betrokken, productiever en duurzamer inzetbaar. En dat is pure winst voor de werkgever, omdat daarmee het ziekte verzuim omlaag gaat en de productiviteit omhoog.
De juiste voeding is de belangrijkste energiebron voor je lichaam. Met gezonde en lekkere voeding kan je iets betekenen voor je lichaam. Je krijgt meer energie, zit lekkerder in je vel en je bent minder vaak ziek.
Je kunt je lichaam vergelijken met een auto en je voeding met de brandstof. Het is belangrijk te zorgen voor voldoende brandstof, anders raakt de tank leeg. Daarnaast is het ook belangrijk te zorgen voor de juiste brandstof, om te voorkomen dat je motor in de soep draait.
Door de werknemers bewust te maken van wat voldoende brandstof, maar ook wat de juiste brandstof is, wordt de kennis over voeding op een leerzame en leuke manier vergroot. Bewustwording draagt bij aan het creëren van motivatie om daadwerkelijk gedrag te veranderen en te kiezen voor een gezonde leefstijl met een daarbij passen gezond gewicht.

Interactieve workshops:

Van Geenergie naar Eenergie

Je hebt van die dagen dat je niet vooruit te branden bent en geen energie hebt om ook maar iets te ondernemen. Energie krijgen is afhankelijk van de voeding die jij je lichaam en je brein geeft. Benieuwd naar welke voeding energievreters zijn en welke voeding energiegevers?
Deze workshop geeft je handige tips en snel meer energie te krijgen door kleine veranderingen in je leefstijl en je eetpatroon aan te brengen. Met meer energie haal je meer uit je lijf!

Weet wat je eet!

Voordat we nieuw gedrag uitvoeren (en op lange termijn behouden), moeten we hier eerst de intentie toe ontwikkelen.
Voor de intentie komt ‘motivatie’, want iemand moet eerst echt willen veranderen. Maar om te willen veranderen, moet je er eerst van bewust zijn dat een goede gezondheid geen vanzelfsprekendheid is. Door informatie en kennis te delen over voeding vergroot ik het bewust zijn wat de gevolgen van ongezonde voeding en ongezonde leefstijl is.

Etiketten lezen

Wanneer je in de supermarkt loopt vliegen de mooie plaatjes, reclameslogans en claims je om de oren. Vaak geeft dit een verkeerd beeld van de daadwerkelijke inhoud van een product. Laat je niet misleiden door de verpakking.
Bijna driekwart van producten dat te koop is in de supermarkt, blijkt ongezond te zijn.
Hierdoor eten we te weinig van wat goed voor ze is en teveel van wat we niet nodig hebben met als gevolg een groeiend percentage overgewicht.
Deze workshop leert je te herkennen wat gezonde voeding is en wat ongezonde voeding is.

De workshops van 2 uur kosten € 450,00. De workshops van een heel dagdeel bedragen € 550,00.

Traject voor bedrijven: ‘De gezonde werkvloer’

Er zijn nog weinig organisaties die al gezonde lunchmogelijkheden aanbieden. Of meedenken om medewerkers op een gezond gewicht te helpen brengen en te blijven.

Ik help organisaties met mijn vitaliteitstraject ‘de Gezonde werkvloer’ om zo de fysieke vitaliteit binnen het bedrijf te verbeteren.
Dit doe ik door het lunch aanbod aan te passen en voorlichting te geven over gezonde voeding. Het vitaliteitstraject de gezonde werkvloer helpt bedrijven om voldoende gezonde lunchmogelijkheden te bieden en door voorlichting te geven over gezonde voeding, waardoor medewerkers op een laagdrempelige en vriendelijke manier gestimuleerd kunnen worden tot gedragsverandering.
Ik analyseer en optimaliseer de kantine, en geef interactieve workshops over wat gezonde voeding is en wat de gevolgen zijn van ongezonde voeding zijn, welke voeding energie geeft en welke je energie neemt, waardoor er actief en bewust gezondere keuzes kunnen worden gemaakt.
Voor meer informatie en de kosten ga naar www.slimmersupport.nl/bedrijven.

Meet Vegan!

Ik ben Priscilla Koster. Als vegan voedingsdeskundige laat ik mensen ervaren wat (gezonde) vegan voeding kan betekenen voor lichaam, geest en energieniveau. Als culinair adviseur voor de horeca begeleid ik koks en cateraars met de transitie naar meer gezonde vegan opties op het menu.

Mijn motto: “Plantaardige voeding doet zoveel meer dan alleen voeden!”

In een wereld waarin we de verbinding met onszelf steeds verder kwijtraken, hebben we behoefte aan eerlijke, pure en gezonde voeding die je lichaam en geest voedt.
Het is mijn missie dat je overal een inspirerende, gezonde, lekkere vegan maaltijd kunt krijgen. Ook op de werkplek of het thuiskantoor.
Bij Meet Vegan! maken mensen op een laagdrempelige manier kennis met de vegan keuken, onder andere via culinaire inspiratiesessies en trainingen. Deze trainingen verzorg ik ook voor bedrijven als teamuitje of als onderdeel van de verbetering van de vitaliteit van werknemers.

Teambuilding vegan kookworkshop

In de Meet Vegan! kookworkshop maak je kennis met de avontuurlijke vegan keuken èn leer je hoe je zelf volwaardige vegan maaltijden bereidt. Dit alles zónder vleesvervangers.

De teambuilding kookworkshop zorgt er ook voor dat patronen in het team zichtbaar worden. Deelnemers worden gestimuleerd om het creatieve brein te activeren en tot een zelf gecreëerd gerecht te komen. Aansluitend wordt met elkaar de bereide gerechten genuttigd.

Een teambuilding kookworkshop duurt 3,5 uur. Het minimum aantal deelnemers is 5 en maximum aantal deelnemers is 20.

Groepen 0-10 deelnemers: € 550 excl. BTW
Groepen 11-20 deelnemers: € 650 excl. BTW
Prijs exclusief ingrediëntenboxen en materialen.

Lunch inspiratiesessie

In deze korte lunch inspiratiesessie leer je in 1 tot 1,5 uur de basisbeginselen van de vegan keuken en leer je waar een gezonde vegan maaltijd uit bestaat.
De lunch wordt na afloop gezamenlijk genuttigd en de deelnemers gaan naar huis met gedegen kennis van de vegan keuken om thuis mee aan de slag te gaan.

Vast tarief € 250 excl. BTW

Meet Vegan! op de werkvloer

Ik train de cateraar of chef van de bedrijfskantine in het bereiden van energiegevende vegan voeding voor in de kantine en stel energieverhogende vergader- en thuiswerkmenu’s (inclusief dagmenu suggesties) samen.

Dat maakt dat er altijd inspirerende, gezonde vegan voedingskeuzes zijn. En dat zorgt voor gezondere, energieke werknemers, een lager ziekteverzuim en simpelweg meer energie op de werkvloer.

Samen met de chef of cateraar creëer ik vegan gerechten die passen in het seizoen en het bestaande assortiment in de kantine. De gerechten worden in masterclass-vorm gezamenlijk met de chef bereid, waarna deze zelfstandig hiermee aan de slag kan.

Het traject bestaat uit een kennismaking en menukaartscan, ontwikkeling 4 vegan gerechten, 2 uur durende masterclass met de chef/cateraar, inclusief basiskennis van de vegan keuken en vegan hospitalitytraining.

Vegan eventcatering

De vegan keuken is vernieuwend en duurzaam. Uitgebalanceerde vegan maaltijden en snacks zorgen voor energie en focus. Perfect als ondersteuning voor een retreat of training.
Bij Meet Vegan vinden we het belangrijk lichaam en geest te voeden met energiegevende, inspirerende vegan voeding. Voeding waar het lichaam kracht uit put en ‘nourishing’ is voor de geest.
Wij werken daarom uitsluitend met verse biologische producten, zoveel mogelijk lokaal geteeld. Omdat ieder lichaam anders is, houden wij graag rekening met specifieke voedingswensen.
Wij cateren voor groepen van maximaal 25 personen. Prijs op offertebasis.

Mijn persoonlijke verhaal

Vanaf het moment dat ik met mijn hoofd boven het aanrecht uitkwam, hielp ik mijn moeder in de keuken. Tenminste, ik bakte vooral koekjes en taarten, want ik was gek op eten! Nog steeds trouwens!
Jaren geleden heb ik mijn eetpatroon rigoureus omgegooid. Ik wilde GEZOND zijn en POSITIEF in het leven staan. Plantaardige voeding heeft ervoor gezorgd dat ik vrolijker ben, levensenergie voel stromen, ik positief, blij en gelukkiger dan ooit ben. Ik straal van binnen naar buiten. Ik ben mij helemaal gaan verdiepen in de plantaardige keuken en heb deze mij eigen gemaakt. Het creëren van nieuwe gerechten is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Er is nog zo veel te ontdekken in de plantaardige keuken.

Soul Stories Academy & Retreats

(Her) vind jezelf en levensmissie, voor particulieren en teams.

Roeselien Wekker – Trainer, (NLP, Intuïtief, Hypno) coach en gespreksleider.
Roeselien is opliftend, transparant, eerlijk en daadkrachtig.

Biografie
Sinds 2011 is Roeselien specialist op het gebied van Identiteit, Presentatie en Persoonlijk leiderschap ze scoort gemiddeld een 9,6 voor haar training en coachings. Hiervoor stond zij 20 jaar op het podium van het theater en voor de camera van televisie. Ze traint, coacht voor professionals die meer zichtbaarheid en scherpe presentaties naar buiten toe ambiëren. Ernaast is ze veelgevraagd gespreksleider. De afgelopen 12 jaar trainde Roeselien duizenden professionals, ondernemers, ceo’s en managers op het scherper en overtuigender krijgen van hun identiteit, verhaal en pitch. De basis van dit verhaal is de belangrijke pilaar Identiteit en levensmissie, jouw soul’s story

Roeselien is oprichter van Pitch You! Nederland en Soul Stories retreats & Academy deze laatste wordt per 1 september 2022 haar core business.

Roeselien Wekker is oprichter van twee bedrijven de een verzorgt retreats te Marokko en de ander begeleidt professionals op drie belangrijke pilaren namelijk: Identiteit, Presentatie & Persoonlijk leiderschap. Hiervoor was Roeselien 20 jaar professioneel artieste voor theater en televisie. Roeselien heeft een achtergrond in NLP, Intuïtief coachen en studeert nu voor hypnotherapeut.

“Wij geloven dat iedereen een verhaal heeft en dat verhaal vertelt moet worden. Denk aan wanneer je een carrière start en je koers wilt bepalen, wanneer je burn out klachten hebt en op zoek bent naar je nieuwe vitaliteit of als ambitieuze professional onderdeel van een team die zijn/haar plek zoekt in het geheel”

Ieder bedrijf en ieder individu heeft zijn unieke DNA. Tegelijkertijd is ook elk mens in essentie gelijk, we zoeken verbinding met onszelf en het leven om ons heen. Wij van Soul Stories Academy & Retreats geloven dat met de juiste verhouding in vertrouwen, plezier en energie elke ambitieuze professional waarde kan toevoegen voor het grotere belang. Een samenspel dat jou als professional precies daar brengt waar jij ook hoort te zijn.

Soul Stories Team Retreats

Identiteit en persoonlijk leiderschap.

Stap 1 naar een sterk team is een individu die zijn/haar waarde kent en ook altijd op zoek is naar een win-win. Het (her)ontdekken van jouw identiteit is daarin essentieel.
Wat zijn mijn waarden? Hoe maak ik dit verbaal? Wat is mijn visie over mezelf en de wereld om mij heen? Hoe vertaal i dat naar mijn functie in het team? Hoe overtuig ik mijn collega en inspireer ik eerder dan dat ik mezelf of product of dienst ga verkopen?

Hier krijg je antwoord op na het volgen van deze 1 of 2-daagse training (met eventuele terugkom dag). Identiteit, presentatie en gespreksvaardigheden, storytelling en persoonlijk leiderschap en ademwerk (Justin van den Berg).

Naast de training is deze team sessie ook te boeken als workshop van 2 uur, een dagdeel van 4 uur. Het is altijd maatwerk.

Soul Stories Masterclasses

Soul stories blueprint storyline.

Soul Stories Academy verzorgt masterclasses voor professionals die op zoek zijn naar meer verdieping en bezinning in dat belangrijke verhaal wat alles wat men ambieert in beweging zet. Jouw soul’s story blueprint storyline. Dat gaat over communicatie en presentatie, identiteit en innerlijke verbinding en het bloot leggen en (deels) oplossen van belemmerende overtuigingen (o.a. d.m.v. NLP en Hypno therapie). Live 2 uur, Online 1,5 uur

Naast de masterclasses. Met minimaal 3 deelnemers en maximaal 8 live en 12 online organiseren we 1 op 1 coaching sessies. Meer weten, klik hier!

Presentatie en storytelling sessie

Speciaal voor ondernemers die hun pitch scherp willen hebben.

Jouw verhaal ombuigen naar nieuwe diensten en producten, je presentatievaardigheden verbeteren en zelfs eraan denken om spreker te worden. In deze sessie werken we aan de theorie rondom spreken in het openbaar in de brede zin des woords, stellen de psychologie van de luisteraar centraal doormiddel van technieken die universeel zijn en zo oud als de filosoof Aristoteles zo’n 2300 jaar al vaststelde. We werken aan storytelling en stijlfiguren en je schrijft je pitch volgens de pitchstructuur van Soul Stories Academy (nu nog Pitch You! Nederland genaamd). Een pitch die mensen raakt en in de actiemodus zet voor jouw ideeën. Meer weten, klik hier!