Een mooier uitzicht bestaat niet!

Appartement Hert

Appartement Hert is gelegen aan de achterkant van het winterhuis en heeft een eigen entree en beschikt over een comfortabele bank, leuke fauteuil en eettafel. De keuken is compleet met kookplaat, nespresso-apparaat, waterkoker en koelkast. U slaapt in een grote bedstee met een ruim tweepersoonsbed. Er is een aparte badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Appartement Hert is gelegen aan de achterkant van het winterhuis en kijkt uit over het Naardermeer-natuurgebied waar galloways en schapen grazen. Het appartement heeft een eigen entree en beschikt over een comfortabele bank, flatscreen televisie, cd-speler, vaste internetaansluiting en gratis wifi. Er is een keuken met kookplaat, oven, nespresso-apparaat, koelkast en een eettafel voor twee personen. U slaapt in een grote bedstee met een ruim tweepersoonsbed (2.00x 2.00m.). Er is een aparte badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet.

Bent u de volgende gast?

Appartement Hert wordt voor minimaal 2 dagen verhuurd. Onze appartementen worden verhuurd zonder ontbijt.

Aanbod op maat?

Neem contact met ons op voor een aanbod op maat of bij interesse voor verblijf in één van onze appartementen voor langere tijd.

Inclusief

  • Nespresso-apparaat (4 cupjes van het huis)
  • Keukenwaren (oven, waterkoker, thee, suiker, koffiemelk)
  • Indien gewenst dagelijks schone handdoeken
  • Een keer per 7 dagen schoon linnengoed
  • Verwarming en electra en WIFI
  • Gebruik van het kluisje in het appartement

Exclusief

  • Schoonmaakkosten worden berekend per verblijf/ en (gedeelte van een) week. Dus bij een verblijf van 9 dagen worden twee keer schoonmaakkosten berekend.

Prijs per nacht

  • De prijs voor de kamer is € 130,- per nacht (minimaal 2 nachten).

Appartement Hert wordt voor minimaal 2 dagen verhuurd. Onze appartementen worden verhuurd zonder ontbijt.

Aanbod op maat?

Neem contact met ons op voor een aanbod op maat of bij interesse voor verblijf in één van onze appartementen voor langere tijd.

Bent u de volgende gast?

Ga naar de bovenkant