Uitzicht op de Hooiberg en tuin

Tweepersoonskamer Koe

Deze tweepersoonskamer ligt op de eerste verdieping aan de achterzijde van het winterhuis van onze monumentale boerderij uit 1886. Je slaapt onder authentieke boogspanten en vanuit de twee ramen heb je uitzicht richting natuurgebied het Naardermeer. De frisse lichte badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Je hebt de beschikking over een televisie en gratis wifi. Laat je wekken door de natuurgeluiden van de koeien (Galloways) in het Naardermeer, de kikkerconcerten en vogelgeluiden. En dat op 15 kilometer afstand van het centrum van Amsterdam.

Inclusief:

  • Koffie en thee, appelsap en water in onze B&B keuken
  • Handdoeken en linnengoed
  • Gebruik van het kluisje in de kamer

Exclusief:

  • Ontbijt (uiteraard kunt u ontbijt bijboeken, wij horen dit graag van tevoren) Zelf meegebracht ontbijt kan niet worden opgegeten in de kamer of de ontbijtkeuken.
  • Indien ontbijt besteld wordt dan serveren wij dit voor alle tafelgenoten.

Prijs kamer

  • De prijs voor de kamer is € 110,- per nacht (minimaal 2 nachten).

Wij verhuren onze kamers voor minimaal 2 nachten. In rustige tijden, in voor- of naseizoen kunnen we een uitzondering maken voor verblijf van één nacht, uitsluitend bij rechtstreekse boeking.

Wil je jouw verblijf compleet maken? Kijk dan eens hier voor alle extra’s, arrangementen en dingen die er te doen zijn. Huur bijvoorbeeld een fiets om de omgeving te verkennen!

Bent jij de volgende gast?

Bij een rechtstreekse boeking via deze website, hebben wij meer ruimte voor iets extra’s, laat je verrassen!

Ga naar de bovenkant