De Overhorn – centraal gelegen vergaderlocatie

Ben je op zoek naar een vergaderlocatie nabij Amsterdam?

Zoek je de perfecte vergaderlocatie? De Overhorn is dé ideale plek voor jouw bijeenkomsten! Gelegen te midden van de natuur, grenzend aan het Naardermeer, biedt deze prachtige locatie drie verschillende vergaderruimtes. De vergaderlocatie Overhorn bevindt zich net buiten het centrum van Weesp vlakbij Amsterdam en biedt tal van mogelijkheden voor een geslaagde vergadering. Dankzij de centrale ligging is het een uitstekende keuze voor iedereen.

Gemakkelijk jouw vergaderlocatie geregeld

Bij De Overhorn denken we graag met je mee over je vraag voor jouw ideale vergaderlocatie nabij Weesp. Stuur je wensen op en wij maken een offerte op maat. Of je nu een kleine brainstormsessie wilt houden of een grotere conferentie plant, wij staan klaar om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Vergaderlocatie van alle gemakken voorzien

Niet alleen biedt De Overhorn een inspirerende omgeving voor vergaderingen, maar je wordt ook van alle gemakken voorzien. Geniet van een heerlijke lunch tussen het werken door, word standaard ontvangen met koffie & thee en sluit de dag af met een ontspannende borrel. Bij ons staat jouw comfort en productiviteit centraal.

Beschikbaarheid & reserveren

U kunt simpel en snel hier een reserveringsaanvraag bij ons indienen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Een definitieve reservering wordt altijd via e-mail door ons bevestigd.

Ontdek onze vergaderzalen

Voor vergaderingen, trainingen, workshops, teambuildingsessies en presentaties hebben we prachtige en inspirerende zalen te huur. Uw bijeenkomst kunt u organiseren in één van onze unieke en goed uitgeruste zalen.

Het Kantoor

Vergaderruimte Het Kantoor
  • 1 – 4 personen

  • Oppervlakte 25 m2

Aan de voorzijde van het zomerhuis van de Boerenhofstede bevindt zich de vergaderruimte “het Kantoor”. Hier vandaan ziet u de voortuin met uitzicht op de Vecht en fort Uitermeer.

Zomerzaal

Vergaderruimte Zomerzaal Weesp
  • 4 – 16 personen

  • Oppervlakte 70 m2

Aan de achterzijde van het zomerhuis van de Boerenhofstede bevindt zich de vergaderruimte die uitkijkt over het terras, natuurgebied het Naardermeer en de paardenwei.

Echt aan de Vecht

Vergaderruimte Echt aan de Vecht
  • 12 – 50 personen

  • Oppervlakte 500 m2

Kom en beleef zelf de unieke ervaring van deze inspirerende en bijzondere multifunctionele vergaderruimte. Gelegen aan de vecht en met uitzicht op het natuurgebied Naardermeer.

Hoe werkt het?

Stuur ons een overzicht met jouw wensen per mail of via het offerteformulier.

Op basis van jouw wensen checken wij de beschikbaarheid en sturen we je een offerte per mail.

Ga akkoord met de offerte en wij zorgen voor een onvergetelijke dag bij ons op De Overhorn.

Hoe anderen onze locatie hebben ervaren

Op de trouwdag van onze Koning en Koningin waren wij hier en zo werden wij ook verzorgd!

Operatie NL

Overdag werkten we hard in de lichte en ruime ontmoetingsplekken en werden we voorzien van heerlijke koffie/thee en een zelfgemaakte lunch. Om je vingers bij af te likken. Gelukkig was er ook tijd om te genieten van de prachtige omgeving: slingerende landweggetjes, water, een prachtig fort en schitterende vergezichten.

Jenaplan De Kring

Hier komt snel een review van een tevreden klant!