Beschikbaarheid & reserveren

U kunt simpel en snel hier een reserveringsaanvraag bij ons indienen. U ontvangt zo spoedig mogelijk een reactie van ons. Een definitieve reservering wordt altijd via e-mail door ons bevestigd.

Sfeervol vergaderen en borrelen

Voor vergaderingen, trainingen, workshops, teambuildingsessies en presentaties hebben we prachtige en inspirerende zalen te huur. Uw bijeenkomst kunt u organiseren in één van onze unieke en goed geoutilleerde zalen, genaamd ‘Zomerzaal’ en ‘Echt aan de Vecht’.

De zaal Echt aan de Vecht is geheel ingericht in botanische stijl en straalt veel rust uit. De zaal bestaat uit meerdere ruimtes en heeft uitzicht op de natuur . De grootste ruimte heeft een flexibele indeling en kan ingericht worden zoals u dat aangeeft, U-vorm of Kring opstelling u zegt het maar en wij zorgen ervoor dat het klaar staat.

Aan de achterzijde van het zomerhuis van de Boerenhofstede bevindt zich de vergaderruimte Zomerzaal, die uitkijkt over het terras, natuurgebied het Naardermeer en de paardenwei. Deze ruimte ademt de rustieke sfeer van weleer uit, maar is geheel aangepast aan de moderne eisen waaraan een vergaderruimte moet voldoen. Sinds 2020 hebben wij ook een prachtig terras waar eventueel bij mooi weer de lunch geserveerd kan worden.

Tevens kunnen wij uw teambuildingsessies uitbreiden met verschillende soorten workshop, klik hier voor verschillende opties! Maar u kunt de bijeenkomst ook uitbreiden met een rondje varen op de Vecht of een heerlijke wandeling rondom het Naardermeer.

Kortom, er is veel mogelijk! Vraag naar de mogelijkheden en wij  maken graag een offerte op maat.

zomerhuis

Het Kantoor

Zomerzaal

Zomerzaal

Echt aan de Vecht