Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws

  Fietsen met de Overhorn als beginpunt

  Onze omgeving loont zich bij uitstek voor een mooie fietstocht. Met onze boerderij als beginpunt kunt u alle kanten op.

  Rivier de Vecht af richting Loenen/Vreeland/Loosdrecht of richting Weesp, een ijsje eten bij Nelis’ IJssalon en vervolgens naar één van de gezellige terrassen van Muiden, door het mooie Naardermeer naar Hilversum en Bussum én het is zelfs mogelijk om naar Amsterdam te fietsen. De fietstocht door ’t Gein is prachtig en een kopje koffie bij de Eendracht in Abcoude is een fijne pitstop. U zult niet merken dat u zich onder de rook van Amsterdam bevindt.

  Zoals eerder gezegd, u kunt vanuit de Overhorn alle kanten op! In onze ontbijtkeuken vindt u dan ook diverse fietskaarten en routes. Wij maken graag een kopietje voor u.

  Veel van onze gasten nemen de fiets zelf mee. Voor wie liever een fiets huurt, dan kunt u terecht bij Sil Smit Tweewielers, zij brengen uw fiets dan bij de Overhorn. Reserveren kan telefonisch via 06 – 23 66 25 96 Reserveer op tijd!

  Wilt u uw eigen E-bike meenemen? In onze nieuwe (paarden)schuur is een overdekte fietsenstalling met electrapunten, zodat u uw fiets kunt opladen. Kom tijdens de nacht bij ons tot rust en ga er overdag lekker op uit. Onderweg komt u veel leuke plekken tegen voor een kop koffie of een broodje, maar in overleg kunt u tijdens het ontbijt ook een extra broodje voor onderweg smeren.