Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws

  Op zoek naar tijdelijke woonruimte?

  Update januari 2023

  Voor een langer verblijf, van minimaal één maand hebben wij onze appartementen beschikbaar, allemaal met eigen opgang en voldoende ruimte.  Wij hanteren speciale tarieven indien u voor een langere periode wenst te huren.

  Stuur een email met de gewenste verblijfstijd, aantal personen en eventueel het appartement van uw voorkeur naar info@overhorn.nl. U ontvangt dan binnen 24 uur een offerte op maat.

  Centraal gelegen

  Net buiten Weesp, aan de rivier de Vecht ligt Boerenhofstede de Overhorn. Op zoek naar ruimte, rust en privacy? Gasten waarderen de locatie vanwege de korte afstand van Amsterdam, Almere en Hilversum. De accommodatie biedt privéparkeergelegenheid, heeft een ruim erf en meerdere terrassen.

  Voel je thuis

  De appartementen zijn van alle gemakken voorzien, en volledig ingericht voor een lekker thuis-gevoel. Onze full-service bestaat uit schoonmaak, gebruik van wasmachine en droger, handdoeken en linnengoed. Verschillend in grootte, doch allemaal met een fijne zithoek, eigen badkamer en keuken, en bovenal een geweldig uitzicht. Verschillende mogelijkheden voor 1 tot 2 personen.

  Interesse?

  Mail naar info@overhorn of bel 06-40987548