Aankomst & Vertrek informatie

Wij hebben geen receptie en inchecken kan bij ons tot 20.00 uur. De kamers zijn in ieder geval om 16 uur gereed. Wij horen graag vooraf uw inchecktijd zodat er iemand is om u persoonlijk te kunnen ontvangen.
Gelieve uw kamer of appartement voor 11.00 uur te verlaten. Wilt u later vertrekken? Dit kan vóór de vertrekdag aangevraagd worden en er zijn mogelijk extra kosten aan verbonden.

Ontbijt

Wanneer u een kamer en ontbijt heeft geboekt, wordt dit in onze gezellige keuken geserveerd.
Op doordeweekse dagen wordt het ontbijt tussen 07.00 - 09.00 uur geserveerd.

Eten op de kamers is niet toegestaan, evenals het nuttigen van eigen eten in onze keuken.

In het weekend kunt u ontbijten tussen 08.00 -10.00 uur.
Heeft u dieetwensen? Geeft u het op voorhand door dan doen wij ons uiterste best hier rekening mee te houden.
Het ontbijt dient tenminste één dag van te voren gereserveerd te worden.

De appartementen verhuren wij zonder ontbijt.

Rustig verblijf bij de Overhorn

Wij hebben veel zakelijke gasten en mensen die bij ons komen voor hun rust. Hierdoor is het niet mogelijk met kleine kinderen bij ons te verblijven.

Niet roken accomodatie

Onze gehele accomodatie is een niet-roken accomodatie. Indien de nood onverhoopt toch hoog is, verzoeken wij u buiten uw sigaret te roken op de aangewezen plek in de tuin. 

Met de boot aanleggen

U kunt uw boot zeer nabij aanleggen op een publieke plek aan de Vecht. Het is circa 50 meter verwijdert van onze Bed & Breakfast.
Klikt u hier voor meer informatie omtrent de aanlegplek.

Parkeren

U kunt u gratis parkeren, er is plaats voor circa 20 auto's. Uw auto staat op de parkeerplaats op ons terrein dat is afgesloten middels een groot toegangshek.

Eigen fietsen mee

Uiteraard mag u uw eigen fietsen meenemen. Het is fijn als u deze in de daarvoor bedoelde overdekte (niet afsluitbare) fietsenstalling wilt zetten. Het terrein is afgesloten middels een hek met toegangscode, uw fiets staat hier veilig.
Er is electra beschikbaar voor het opladen van electrische fietsen maar het aantal punten is beperkt. Wij vinden het daarom plezierig als u het vooraf aangeeft of u hiervan gebruik wilt maken.

Hond

Wij houden ontzettend van dieren en honden in het bijzonder. Wij hebben dan ook twee Ridge Back dames en een Herder reu die vrij op het erf rondlopen, meestal onder controle van een medewerker. Om de rust te bewaken voor onze gasten, onze honden en de andere dieren op het erf (kippen en een kat) is het helaas niet mogelijk om uw hond mee te nemen. 

Aanbetalings- en annuleringsvoorwaarden 

Aanbetaling

 
zonder restitutie 10% korting
andere betalingen 10% van reserveringsbedrag wordt belast door de Overhorn op creditcard
 

Annuleringsvoorwaarden

% verschuldigd van hele reserveringssom

tot 30 dagen gratis
tussen 30-14 dagen 25%
tussen 14-7 dagen 50%
tussen 7-2 dagen 75%
vanaf 2 dagen / no show 100%