Fijn om op voorhand alle informatie te hebben

Alvast in de sfeer komen?

Neem een kijkje op onze Instagram . Deel jouw leukste foto van je verblijf bij ons op Insta met #deoverhorn en maak kans op een gratis overnachting.

Aankomst & Vertrek informatie

Wij hebben geen 24/7 receptie en inchecken kan bij ons tot 20.00 uur. Indien u later arriveert brengen wij daarvoor extra kosten in rekening. De kamers zijn in ieder geval om 16:00 uur gereed.

Mail uw aankomsttijd naar info@overhorn.nl zodat er iemand is om u persoonlijk te kunnen ontvangen. Indien wij geen aankomsttijd weten kan het zijn dat er niemand is om u binnen te laten. Wij hebben géén 24/7 receptie en plannen collega’s in om u te ontvangen op de door u aangegeven tijd.
Gelieve uw kamer of appartement voor 10:30 uur te verlaten.

Ontbijt

Wanneer u een kamer en ontbijt heeft geboekt, wordt dit in onze gezellige keuken geserveerd.
Op doordeweekse dagen wordt het ontbijt tussen 07.00 – 09.00 uur geserveerd. In het weekend kunt u ontbijten tussen 08.00 -09.30 uur.
Heeft u dieetwensen? Geef het op voorhand door dan doen wij ons uiterste best hier rekening mee te houden.
Het ontbijt dient tenminste één dag van te voren gereserveerd te worden. Dit kan ook via info@overhorn.nl
De appartementen verhuren wij -in principe- zonder ontbijt. De kosten voor een ontbijt zijn € 17,50 per persoon.

Diner

Eten op de kamers is niet toegestaan, evenals het nuttigen van eigen eten in onze keuken. Indien u wenst te koken of zelf een ontbijtje wilt bereiden reserveer dan één van onze appartementen.

Adults only voor een rustig verblijf

Wij hebben veel zakelijke gasten en mensen die bij ons komen voor hun rust. Hierdoor is het niet mogelijk met kleine kinderen (jonger dan 12 jaar) bij ons te verblijven. Waarom? Lees deze blog.

Niet roken accommodatie

Onze gehele locatie is rookvrij.  Dit geldt zowel voor binnen als buiten op het terrein. Het is ook niet toegestaan om  kaarsjes of wierook aan te steken op de kamers en appartementen en op ons terrein. Open vuur en BBQ is helaas ook niet mogelijk vanwege ons rieten dak op de hooiberg.

Met de boot aanleggen

Je kan je boot zeer nabij aanleggen op een publieke plek aan de Vecht. Het is circa 50 meter verwijderd van onze Bed & Breakfast.
Klikt u hier voor meer informatie omtrent de aanlegplek.

Parkeren

Veilig en gratis parkeren, er is plek voor circa 20 auto’s. De auto staat op de parkeerplaats op ons terrein dat is afgesloten middels een groot toegangshek.

Elektrische auto?

Wij hebben op ons parkeerterrein twee plekken beschikbaar om uw auto op te laden. De tarieven zijn lager dan die van openbare snelladers. U heeft wel een tankpas nodig.

Eigen fietsen mee

Uiteraard kan je je eigen fietsen meenemen. Het is fijn als je deze in de daarvoor bedoelde overdekte (niet afsluitbare) fietsenstalling wilt zetten. Het terrein is afgesloten middels een hek met toegangscode, de fiets staat hier veilig.
Er is elektra beschikbaar voor het opladen van elektrische fietsen maar het aantal punten is beperkt. Wij vinden het daarom plezierig als je het vooraf aangeeft of je hiervan gebruik wilt maken.

Hond en huisdieren

Wij houden ontzettend van dieren en honden in het bijzonder. Wij hebben een Ridge Back dame en een Herder reu die vrij op het erf rondlopen. Om de rust te bewaken voor onze gasten, onze honden en de andere dieren op het erf (kippen en twee katjes) is het helaas niet mogelijk om je hond mee te nemen. We vragen je ook vriendelijk om op ons terrein stapvoets (10km/uur) te rijden.

Aanbetalings- en annuleringsvoorwaarden

Aanbetaling: 10% te voldoen bij reservering, of geïncasseerd van credit card, hiermee wordt de reservering definitief.
Bij annulering wordt de aanbetaling niet geretourneerd maar verwerkt als administratieve kosten.

Annuleringsvoorwaarden

% verschuldigd van hele reserveringssom

tot 30 dagen gratis
tussen 30-14 dagen 25%
tussen 14-7 dagen 50%
tussen 7-2 dagen 75%
vanaf 2 dagen / no show 100%