Aankomst & Vertrek informatie:

Inchecken kan op doordeweekse dagen tot 17.00 uur. Inchecken kan in het weekend voor 12.30 uur. Komt u daarna, dan kan uw inchecktijd alleen op afspraak. Neemt u daarvoor (telefonisch) contact met ons op.
Gelieve uw kamer of appartement voor 11.00 uur te verlaten. Wilt u later vertrekken? Dit kan op de vertrekdag zelf aangevraagd worden. Het hangt van de beschikbaarheid van die dag af of we uw verzoek kunnen honoreren.

Ontbijt

Wanneer u een kamer of appartement inclusief ontbijt heeft geboekt, wordt dit in onze gezellige keuken geserveerd.
Op doordeweekse dagen wordt het ontbijt tussen 07.00 -09.00 uur geserveerd.
In het weekend kunt u ontbijten tussen 08.00 -10.00 uur.
Heeft u dieetwensen? Geeft u het op voorhand door dan doen wij ons uiterste best hier rekening mee te houden.
Het ontbijt dient tenminste een dag van te voren gereserveerd te worden.

Niet roken accomodatie

Onze gehele accomodatie is een niet-roken accomodatie. Indien de nood onverhoopt toch hoog is, verzoeken wij u buiten uw sigaret te roken. Vraag de gastvrouw waar onze asbakken staan zodat onze dieren niet per ongeluk de peuken opeten.

Met de boot aanleggen

U kunt uw boot zeer nabij aanleggen op een publieke plek aan de Vecht. Het is circa 50 meter verwijderd van onze Bed& Breakfast.
Klikt u hier voor meer informatie omtrent de aanlegplek.

Parkeren

Op ons terrein kunt u gratis parkeren. Er is plaats voor circa 20 auto's. Uw auto staat op een parkeerterrein op het terrein dat is afgesloten middels een groot toegangshek.

Eigen fietsen mee

Uiteraard mag u uw eigen fietsen meenemen. Het is fijn als u deze in de daarvoor bedoelde overdekte (niet afsluitbare) fietsenstalling wilt zetten. Het terrein is afgesloten middels een hek met toegangscode, uw fiets staat hier veilig.
Er is electra beschikbaar voor het opladen van electrische fietsen. Het aantal punten is beperkt. Wij vinden het daarom plezierig als u het vooraf aangeeft of u hiervan gebruik wilt maken.

Hond

Wij houden ontzettend van dieren en honden in het bijzonder. Wij hebben dan ook twee Ridge Back dames en een Herder reu die vrij op het erf rondlopen. Om de rust te bewaken voor onze gasten, onze honden en de andere dieren op het erf (kippen en een kat) is het helaas niet mogelijk om uw hond mee te nemen. 

Annuleringsvoorwaarden 

Annulering tot 1 maand voor aankomst 25% van de totale reserveringskosten.
Annulering tot 1 week voor aankomst 50% van de totale reserveringskosten.
Annulering tot 1 dag voor aankomst 75% van de totale reserveringskosten.
Bij “No show” 100% van de totale reserveringskosten.