Workshop Schapendrijven bij De Overhorn: Het Perfecte Teamuitje

Ben je op zoek naar een unieke en onvergetelijke teambuildingactiviteit? Bij De Overhorn bieden wij een bijzondere workshop schapendrijven aan, mede mogelijk gemaakt door Sheepdog Services. Deze activiteit is niet alleen een geweldige manier om even tussen het vergaderen door tot rust te komen, maar ook om als team sterker te worden. Combineer dit met overnachten en vergaderen op onze prachtige locatie voor een complete ervaring.

De Magie van Schapendrijven

Schapendrijven is een eeuwenoude traditie waarbij de samenwerking tussen mens en hond centraal staat. Tijdens deze workshop leren jullie hoe je met behulp van een border collie een kudde schapen kunt leiden. Het is een prachtige metafoor voor leiderschap, communicatie en teamwork. Onze ervaren instructeurs van Sheepdog Services begeleiden jullie door de verschillende aspecten van schapendrijven, van basiscommando’s tot het daadwerkelijk drijven van de schapen.

Wat kun je verwachten?

  • Kennismaking en uitleg: De workshop begint met een introductie over schapendrijven, de geschiedenis en het belang van de samenwerking tussen hond en herder.
  • Demonstratie: Een indrukwekkende demonstratie van de vaardigheden van de border collies.
  • Praktijkervaring: Jullie gaan zelf aan de slag met de honden en de schapen. Onder begeleiding leren jullie hoe je de honden kunt sturen en de schapen kunt leiden.
  • Reflectie en teambuilding: Na de praktijk is er ruimte voor reflectie. Wat hebben jullie geleerd over communicatie en samenwerking? Hoe kunnen deze inzichten worden toegepast in de dagelijkse werkpraktijk?

De Overhorn: Vergaderen, Overnachten en Ontspannen

Onze locatie De Overhorn biedt de perfecte setting voor dit bijzondere teamuitje. Gelegen in een rustgevende, groene omgeving, is het de ideale plek om te ontsnappen aan de hectiek van alledag en je te focussen op wat echt belangrijk is.

Vergaderfaciliteiten

Onze moderne vergaderzalen zijn uitgerust met alle benodigde faciliteiten voor een productieve sessie. Of je nu een brainstormsessie, een training of een belangrijke vergadering plant, wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt.

Overnachtingsmogelijkheden

Na een dag vol activiteiten en vergaderingen is het heerlijk om te kunnen ontspannen in een comfortabele kamer. Onze accommodaties variëren van gezellige eenpersoonskamers tot luxe suites, allemaal met een prachtig uitzicht op het omliggende landschap.

Een Compleet Arrangement

Combineer vergaderen, overnachten en schapendrijven voor een volledig verzorgde ervaring. Onze arrangementen zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de specifieke wensen en behoeften van jouw team. Van een dagactiviteit tot een meerdaags verblijf, wij bieden maatwerk oplossingen die passen bij jullie doelen.

Waarom Kiezen voor De Overhorn?

  • Unieke ervaring: Schapendrijven is een activiteit die je niet snel ergens anders zult vinden. Het biedt een unieke manier om te werken aan teamdynamiek en persoonlijke ontwikkeling.
  • Professionele begeleiding: Dankzij de expertise van Sheepdog Services ben je verzekerd van een hoogwaardige en leerzame workshop.
  • Prachtige locatie: De Overhorn biedt een serene en inspirerende omgeving, ideaal voor zowel ontspanning als productiviteit.
  • Alles onder één dak: Met faciliteiten voor zowel vergaderen als overnachten hoef je je geen zorgen te maken over logistiek. Alles is geregeld, zodat jullie je volledig kunnen concentreren op het teambuilding proces.

Boek Nu Jouw Workshop

Klaar om jouw team een onvergetelijke ervaring te bieden? Neem vandaag nog contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en jouw workshop schapendrijven bij De Overhorn te boeken. Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen en samen te werken aan een sterker, hechter en effectiever team!

Bezoek onze website of bel ons voor meer informatie en reserveringen. Samen met Sheepdog Services zorgen wij voor een inspirerende en plezierige dag die jullie nog lang zal bijblijven.

Sheepdogservices.nl