Book online

Het Kantoor

Brainstormen met uitzicht op de Vecht

Aan de voorzijde van het zomerhuis van de Boerenhofstede bevindt zich de vergaderruimte “het Kantoor”. Hier vandaan ziet u de zij- en voortuin met als klapper het uitzicht op de Vecht en fort Uitermeer. Een inspirerende omgeving voor uw bijeenkomst! U zit aan een druppelvormige stevige houten tafel in een heerlijke ruimte om met een kleine groep rustig te vergaderen of te brainstormen. Er komen veel meer ideeën op tafel wanneer u wordt geinspireerd buiten de hectiek van het eigen bedrijf. We krijgen dan ook veel positieve reacties van de diverse bedrijven die u voor zijn gegaan.

De zaal beschikt over WIFI en een HD televisie en is geschikt voor maximaal 4 personen aan een half-ovale tafel. De ruimte is zeer geschikt om echt een klus te klaren, juist als serene rust gewenst is.

Qua catering kunt u met ons veel kanten op. Lekkernijen als muffins, appeltaart, dadeltaart of meer op de gezonde toer zoals een smoothie, vers fruit of rauwkost, onze gastvrouw maakt het allemaal zelf, ook het uitgebreide lunchbuffet. We serveren zoveel mogelijk biologische producten. En vergeet die overheerlijke hapjes bij de borrel niet, die mogen er zijn!

Ter ontspanning bestaat de mogelijkheid om na de uitgebreide, huisgemaakte lunch een wandeling te maken over het laarzenpad van het Naardermeer, of langs de Vecht en Fort Uitermeer. Bij mooi weer is het ook goed toeven in de tuin.

Op het terrein is gratis parkeergelegenheid en er is plaats voor circa 20 auto’s.

Bekijk hier onze tarieven en annuleringsvoorwaarden.