Book online

Zomerzaal 4-16 personen

Unieke vergaderruimte in Weesp, welkom bij de Zomerzaal!

Zomerzaal

Authentieke vergaderzaal met karakter

Aan de achterzijde van het zomerhuis van de Boerenhofstede bevindt zich de vergaderruimte die uitkijkt over het terras, natuurgebied het Naardermeer en de paardenwei. Deze zaal ademt de rustieke sfeer van weleer uit, maar is geheel aangepast aan de moderne eisen waaraan een vergaderruimte moet voldoen. Een heerlijke plek om, buiten de hectiek van het eigen bedrijf, rustig te vergaderen of een training te verzorgen. Al vele bedrijven (groot en klein) gingen u voor. 

De vergaderruimte heeft authentieke boogspanten en is ingericht met comfortabele Lloyd Loom stoelen en handige verplaatsbare tafels. De zaal heeft fijne vloerverwarming en WiFi. Gebruik van HD televisie of beamer en scherm behoort ook tot de mogelijkheden. Natuurlijk staan er altijd een aantal flipovers voor u klaar. De houten wanden lenen zich ook makkelijk om geschreven vellen papier op te hangen.

Qua catering kunt u met ons veel kanten op. Lekkernijen als muffins, cakejes, appeltaart, dadeltaart of meer op de gezonde toer zoals een smoothie, fruitspies of rauwkost, onze kok maakt het allemaal zelf evenals het uitgebreide lunchbuffet. En vergeet de overheerlijke hapjes bij de borrel niet, die mogen er zijn! We serveren zoveel mogelijk biologische producten. 

 

Ter ontspanning bestaat de mogelijkheid om, na de uitgebreide, huisgemaakte lunch een mooie wandeling te maken over het laarzenpad van het Naardermeer, of een kleiner rondje langs de Vecht en Fort Uitermeer. Bij mooi weer is het ook goed toeven op het ruime terras achter de boerderij. De openslaande tuindeuren van de vergaderzaal staan dan ook lekker open. Blijft u nog even voor de borrel?

Een vervolg met diner is op 5 minuten lopen bij PorterHouse te reserveren.

Voor een tweedaagse kan er ook een overnachting in de sfeervolle kamers of appartementen worden geboekt.

 

Op het terrein is gratis parkeergelegenheid en er is plaats voor circa 20 auto’s.

Workshops en trainingen

 

De zaal kan exclusief gereserveerd worden en biedt veel ruimte en privacy voor verschillende doeleinden en workshops;

  • Teamontwikkeling
  • Vitaliteit
  • Leiderschap
  • IJsbad
  • Vegan
  • Yogaruimte
  • Vergaderen
  • Teambuilding sessies

Bekijk hier alle workshops en trainingen!